Wonen in deze woonboerderij in Zweden, gebouwd in 1910

De woning laat direct zien dat – ondanks de modernisering – alle karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven. Het wordt meteen duidelijk dat de schuur gebouwd is met een traditionele constructie, getuige de blootliggende dwarsbalken. Zowel het interieur als het exterieur laten duidelijk de originele kenmerken zien. Verder is de gehele woning op sublieme wijze gerenoveerd. Wat misschien nog wel het mooiste is, is het feit dat het geheel een enorme rust en sublimiteit uitstraalt. Niets is overdreven en alles lijkt perfect op elkaar aan te sluiten.

woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe

Uitmuntende balans in het design

Er is gebruik gemaakt van betonnen vloeren, houten accenten en diverse ‘aarde’ kleuren om het geheel in één lijn te brengen. Door de raampartijen door te trekken tot aan de grond en de ruimtes zo leeg mogelijk te laten, is het geheel zeer aantrekkelijk om te zien. Waar men normaliter geneigd is om iedere kamer in het huis aan een specifieke ruimte toe te wijzen, daar is dat in deze woonboerderij totaal niet zo. Wat ons betreft een prachtige woning. Deze woonboerderij is goed doordacht. Het ontwerp, de indeling en het design, alles klopt. Mocht je interesse hebben, dan heb je geluk. De woning staat namelijk te koop voor een bedrag van $690.000. Een hoop geld, maar daar koop je dan wel een prachtige woning voor.

woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe woonboerderij zweden tunby woning Pure Luxe

Bron: Fastighetsbyran