De Audi R8 is een auto die een hoop reactie oproept. Wat ons betreft was het eerste model nog teveel een ‘poging’. Inmiddels is het model volwassen geworden en is ’t een behoorlijke auto in z’n klasse. Deze versie van de Audi R8 is er dan ook echt een om je vingers bij af te likken. Tel daar ook nog eens bij op dat er een V10 in ligt, dan is ’t helemaal smullen geblazen. Bij MAAS Autogroep staat deze Satin Black Audi R8+ V10 te koop. Slechts 3.000 kilometers op de teller en een lust voor ’t oog.

Audi R8+ V10

Zoals gezegd, de Audi R8 was een beetje onwennig toen deze voor ’t eerst op de markt kwam. Audi had een poging gedaan om met al hun kennis een volwaardige supercar te bouwen, maar toch wist de auto die gevoelige snaar net niet te raken. Het bleef een beetje steriel en ’t leek erop dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn alvorens de R8 zich aangepast had aan z’n nieuwe omgeving en de eisen van consumenten in deze omgeving. Zo geschiedde. De R8 is inmiddels een volwassen supercar en een auto waar je beslist een keer of twee mee wil scheuren.

audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe

Bij MAAS Autogroep staat deze zeer mooie, mat-zwarte Audi R8+ V10 te koop. Ondanks het feit dat de auto al in 2015 is gebouwd, heeft ‘ie slechts 3.071 kilometer op de teller staan. Je zou kunnen zeggen dat ‘ie nog niet eens goed is ingereden. De R8 zit bomvol opties. Denk dan aan een extra carbon-pakket voor ’t exterieur, een sportuitlaat, een Bang & Olufsen geluidssysteem en een carbon afdekking van het motorcompartiment. Kortom, alles wat deze bolide tot een waar scheurijzer maakt. Daarnaast heeft de chauffeur de beschikking over 610 paarden die staan te popelen om hun kracht te tonen – ook niet geheel onverdienstelijk.

audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe

Om het geheel af te maken is de vorige eigenaar langsgegaan bij JD Customs om de auto te ontdoen van z’n standaard kleur. De Audi R8+ was namelijk eerst Floretzilver Metallic, inmiddels is dat veranderd in Satin Black, met hoogglans accenten. Het maakt de auto een stuk ‘gevaarlijker’. Tel daar dan ook nog eens de grote zwarte velgen bij op en je hebt een auto die zeer zeker heel wat hoofden doet draaien bij het voorbijrijden.

audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe

Mocht je interesse hebben, bezoek dan even de website van MAAS Autogroep. De Audi staat nog steeds in de showroom voor een bedrag van €199.890. Een hoop geld, maar dan heb je wel een stukje Duits geweld onder je kont liggen. Wie wil dat nou niet?

audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe audi r8 v10 auto maas autogroep occasion Pure Luxe

Bron: MAAS Autogroep