‘Een sporter van werelds formaat hoort ook een huis van werelds formaat te hebben’, zo moet Rico Verhoeven gedacht hebben. Hij strijkt vanaf heden neer in Halsteren om daar bij te komen van de zoveelste gewonnen partij en te genieten van z’n familie en vrienden. De luxe villa die dus nu op naam van Verhoeven staat heeft een bedrag van €688.000 mogen kosten. Dat lijkt veel, maar we moeten er wel bij vertellen dat de officiële vraagprijs toch nog wat hoger lag, namelijke €730.000.

Hoe een wereldkampioen kickboksen leeft

Wat koop je voor een kleine zeven ton in een relatief klein dorp ergens in Brabant? Allereerst een villa die alvorens Rico z’n handtekening zette, maar liefst 29(!) maanden te koop heeft gestaan. Dat verklaart direct waarom de heer Verhoeven een dergelijke vraagprijs nog enkele tienduizenden euro’s omlaag heeft weten te halen. Voor het bovengenoemde bedrag koopt Rico een villa met een totale woonoppervlak van 213 vierkante meter. Beslist geen kleintje dus.

nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren Pure Luxe

Het huis telt maar liefst acht kamers, waarvan een badkamer en zes slaapkamers. De villa heeft een uitgebreide woonkeuken en over het gehele vloeroppervlak vindt men vloerverwarming. Tevens is er een stenen garage aanwezig die blek biedt aan drie verschillende auto’s. De tuin van de villa is onder andere toegankelijk via de openslaande deuren in de keuken en eenmaal in de tuin ben je in staat om volledig rondom de villa te lopen. De tuin omcirkelt de volledige villa.

Naar het schijnt heeft Rico Verhoeven een totale hypotheek van €350.000 en de rest uit eigen zak betaald. Geen onverstandig besluit – mits de mogelijkheid bestaat uiteraard. Het gehele perceel is beveiligd met camerabewaking, dus mocht iemand het toch wagen om de kampioen kickboksen ’s nachts uit z’n slaap te wekken, dan staat het op camera.