In iedere kledingkast hoort een paar loafers thuis. Althans, zo denken wij erover. Loafers zijn de casual ‘chique’ items die je perfect combineert bij zomerse outfits. Gucci weet dit als geen ander en beantwoord de vraag naar stijlvolle, luxueuze loafers met deze nieuwe Gucci ‘Jordaan logo embroidered’ loafers. Deze groene bordeelsluipers zijn een verlengstuk van het merk’s nieuwe benadering van stijlvolle luxe.

‘Luxurious beyond bounds’, aldus het giga modehuis

Deze loafers zijn Gucci’s nieuwe kijk op de aankomende zomer. De afwerking van de schoenen is zoals je mag verwachten van hoog niveau. Wat spectaculair is aan deze schoen is ’t feit dat het Gucci-logo is gemaakt uit meerdere lagen. Zo wordt er een blauwe of roze luipaard-print achtergrond gebruikt. Daar komt het groene fluweel overheen en zo ontstaat een mooi effect. Het overgrote deel van de loafers bestaat uit echt leder en fluweel – iets wat je mag verwachten van dit merk.

gucci jordaan logo embroidered loafers schoenen Pure Luxe

Het algehele design van de schoen, zoals bijvoorbeeld de neus is vormgegeven en de stiksels zijn geplaatst, maakt dat dit de klassieke loafer stijl tot leven brengt. Op ’t moment gaan deze loafers al als een heet vuurtje over het internet. Gucci verkoopt ze online voor een prijskaartje dat $730 laat lezen. Wanneer de schoenen ook fysiek in de winkels aanwezig zullen zijn is nog niet bekend, maar dat het een hitje gaat worden, dat moge duidelijk zijn.