Grote huizen vinden we overal. Of ’t nu midden in ’t centrum van een drukke stad is, of juist teruggetrokken op ’t rustige platteland. Er is voor vrijwel iedere smaak een bijpassend huis. Wat ons betreft is een grachtenpand in Amsterdam een absolute aanrader, maar een luxe villa ergens in een rustig dorpje kan net zo prettig zijn. Het belooft zelfs meer privacy dan wonen in de grote stad – daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen. Mocht je daar naar op zoek zijn, dan kunnen we je deze villa in St. Agatha wel aanraden. Het huis staat te koop voor zo’n 1,3 miljoen euro en belooft een grote hoeveelheid luxe én privacy.

Het Brabantse St. Agatha

Als je op zoek bent naar een plek waar drukte verre van de realiteit is, dan is dit dorpje perfect geschikt. In 2016 werden er maar 615 inwoners geteld in het dorpje, dus je kunt wel raden hoe rustig ’t er is. De perfecte plek voor je om te settelen na een aantal jaren carrière najagen en leven in de drukte van de randstad. Een ontwikkeling die we overigens steeds vaker op zien doemen. Mensen trekken na hun studietijd naar de randstad om hun droom na te jagen en trekken zich dan weer terug in de rust van de anonimiteit elders in ’t land.

huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe

Rust, ruimte, privacy, luxe en vrijheid aan de Heerstraat 3

Aldus de makelaars bij Funda. Zij omschrijven dit huis ook als de perfecte plek om drukte te ontvluchten en te ontspannen. Een uitspraak die volledig past bij dit perceel van 21.270 vierkante meter. Het huis zelf heeft een woonoppervlak van 366 vierkante meter, dus we kunnen concluderen dat dit een grootse aankoop is. Voor 1,3 miljoen een klein stukje Nederland kopen, daar is niets mis mee.

huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe

Er is een totaal van 15 kamers aanwezig, waarvan vijf ruimtes als slaapkamer dienen. Daarnaast heb je drie badkamers tot je beschikking en twee aparte toiletten. Wat betreft faciliteiten daar hoef je ook niets te missen. Er is een buitensauna aanwezig, twee ligbaden, twee douches en twee toiletten. Het huis beschikt tevens over een zwembad – zoals te zien op de foto’s – en een verwarmd terras. Het ultieme onderkomen voor de liefhebber van zwoele zomeravonden en frisse herfstdagen.

huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe

De tuin loopt over in een mooie bebossing en er is een vijverpartij aanwezig. Uiteraard is er ook garageruimte en een oprit tot de beschikking. Aspecten die allen bijdragen aan het statige karakter van dit huis. Dit gaat verder binnenhuis waar we bijvoorbeeld een marmeren trap zien en een luxe haart. Echter, het absolute pareltje van dit huis vinden we in de kelderruimte. Deze beslaat het hele vloeroppervlak van het huis, dus ook daar ontbreekt het niet aan ruimte.

huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe

De huidige eigenaar heeft hier een biljartkamer gemaakt en een bar met dansvloer gerealiseerd. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor bijvoorbeeld de opslag van wijn. Het huis is dus echt heel erg compleet. Voor de klusser biedt het grote perceel natuurlijk een heel groot pakket aan mogelijkheden. Wat dat betreft is dit unieke stukje Brabant een schot in de roos wanneer je niet persé in de grote stad hoeft te wonen. Overigens ligt de snelweg op een steenworp afstand en ben je ook zo in het ‘centrum’ en bij de nabijgelegen Maas. Voor meer foto’s raden we je aan even de website van Funda te bekijken.

huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe huis st agatha noord-brabant landgoed villa funda Pure Luxe

Bron: Funda