Ocean Alexander is geruime tijd stil geweest. Er werd niet veel nieuws gebouwd, maar dat is inmiddels weer verleden tijd. Deze nieuwe Alexander 90 is de meest recente creatie van het merk. In samenwerking met Evan K Marshall werd dit jacht ontworpen en gebouwd om de consumenten in de hogere klasse nóg meer keuzestress te bieden. 

Het Ocean Alexander 90 jacht

Deze nieuwe editie van de scheepsbouwer uit de Verenigde Staten heeft een aantal zeer opvallend nieuwe features. Zo is de boeg nog verticaler dan voorheen en zien we – zoals we dat gewend zijn van Ocean Alexander – heel veel glazen accenten in dit jacht. Het jacht wordt verwacht weer dezelfde hoge standaard te hanteren zoals we die kennen van het merk, maar er worden nog niet veel details vrijgegeven.

ocean alexander 90 jacht boot scheepsbouwer Amerika Pure Luxe

Op de foto’s zien we weer een hoop grote ruimtes en – wat oogt als – hoogwaardige materialen. Het is vooralsnog een beetje giswerk aangezien Ocean Alexander meerdere jachten onder constructie heeft op dit moment. Naar verwachting introduceren ze een aantal van deze laatste projecten in Miami. De Miami Yacht Show zal dan het strijdtoneel zijn voor een aantal luxueuze creaties van deze scheepsbouwer. En anderen natuurlijk.

ocean alexander 90 jacht boot scheepsbouwer Amerika Pure Luxe ocean alexander 90 jacht boot scheepsbouwer Amerika Pure Luxe ocean alexander 90 jacht boot scheepsbouwer Amerika Pure Luxe