Op 19 en 20 juni zal de Johan Cruijf Arena het strijdtoneel zijn van een van ’s werelds grootste muzikale koppels: Beyoncé en Jay-Z. De twee artiesten strijken dan neer in Nederland voor twee optredens in Amsterdam. Deze optredens zijn onderdeel van hun On the Run tour. De beide concerten waren in zeer korte tijd uitverkocht, maar samen met Pure Luxe kun je alsnog op exclusieve wijze deel uitmaken van het publiek. 

Pure Luxe, Beyoncé, Jay-Z en jij plus 9 vrienden of zakenrelaties

Een event bijwonen op comfortabele en luxueuze wijze is wat Pure Luxe graag weet te realiseren. Een concert bezoeken met een volledige beleving van A tot Z én de beste service hoort daar ook bij. Juist daarom bieden we jou nu de kans om met 9 anderen het concert te bezoeken vanuit een Skybox in de Johan Cruijf ArenA. Pure Luxe zorgt voor de complete ervaring. Denk dan niet alleen aan entreekaarten, maar ook eten, gratis drank én gratis parkeerplek. Om het geheel op passende wijze af te sluiten ontvang je eveneens toegang tot een afterparty. 19 juni is volledig uitverkocht, maar 20 juni is nog steeds beschikbaar om te genieten van een avondje ‘Pure Luxe’.

https://www.youtube.com/watch?v=-dyqidDL8cA&feature=youtu.be

Kortom, met Pure Luxe het concert van Beyoncé en Jay-Z beleven wordt een gegarandeerd succes. Mochten we je lekker hebben gemaakt, wetende dat het een avond wordt die van begin tot einde volledig wordt verzorgd, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Via een mail naar nina@pureluxe.nl zullen we je op de hoogte brengen van het hoe en wat. Bij interesse dus graag mailen naar het voorgenoemde adres.