Een vakantie naar Curaçao is voor de meeste van ons toch wel iets wat hoog op het verlanglijstje staat. Het eiland heeft een geweldig lekker klimaat, kent prachtige stranden en ongerepte natuur. Genoeg ingrediënten voor een paar dagen, weken of zelfs maanden volledig ontspannen en als herboren terugkeren naar de orde van alledag. Het enige wat nog ontbreekt is een goed verblijf, maar ook dat moet geen probleem zijn in een villa van Villa Royale Curaçao.

Echte luxe beleef je in een huis van Villa Royale Curaçao

Voorzien van alle luxe en comfort die je maar kunt indenken is het beslist geen straf om je vakantie door te brengen in een van de vier villa’s van deze organisatie. Alle villa’s zijn voorzien van een zeer private indeling, zodat je ongestoord kunt genieten van je vakantie. Het is niet enkel de royale tropische tuin die iedere villa omringt waarmee het comfort naar een hoger plan wordt getild. Nee, ook de geweldige faciliteiten zoals de gym en de gameroom zijn aspecten die bijdragen aan een vakantie waar je geen genoeg van kunt krijgen.

villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe

De villa’s worden allemaal op dezelfde hoogwaardige wijze beschikbaar gesteld. Het is niet enkel het verblijf in dit onderkomen wat ons doet glimlachen, ook de service eromheen klopt. Zo kun je genieten van maaltijden door een privéchef gemaakt en staat het gehele team 24/7 voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan een privé-tour over het eiland of extra’s die in overleg tot stand komen. Uiteraard mag je een hoge standaard verwachten. Zo is er een ophaalservice vanaf het vliegveld, een huurauto die klaar staat bij de villa, massages en een nanny-service. Kortom, werkelijk alle ingrediënten voor onbezorgd genieten zijn tot je beschikking hier.

Zorgeloos genieten is de prioriteit

Er is alles aan gedaan om jouw vakantie er een te maken zonder zorgen. Of het nu gaat om eten in je eigen villa, of juist het realiseren van reserveringen in restaurants: Villa Royale verzorgt het. Privé-tours, een privé boottocht of het bijwonen van andere activiteiten, alles is mogelijk. Wat ons betreft is dit de meest ultieme vakantie naar Curaçao die je maar kunt bedenken. Er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan al dit comfort en deze luxe. Zo betaal je in het hoogseizoen €550 per nacht, in het laagseizoen €395 en tijdens de Kerstdagen €990. Een aardig prijskaartje, maar dan ben je wel van A tot Z voorzien van alles wat je maar kunt wensen. Beslist een aanrader dus.

villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe villa royale curacao villa's vakantie jan tiel Pure Luxe

Bron: Villa Royale Curaçao