Een kasteel bezitten is voor veel mensen de ultieme droom. Iedere man heeft als jongetje wel eens een ridder of koning willen zijn en iedere dame heeft zichzelf wel eens als prinses ingebeeld. Kortom, een kasteel is iets waar je van jongs af aan wel met enige regelmaat aan denkt. Nu kan die droom werkelijkheid worden. Het mooiste van alles: het kost maar €12 om kans te maken op dit kasteel van 1,4 miljoen euro.

De Britse Ruth Philips biedt haar 350-jaar oude kasteel in Frankrijk aan

We moeten toegeven dat het nogal onwerkelijk leek toen ons dit nieuws voor het eerst bereikte. Een kasteel van 350 jaar oud, met een zee aan ruimte én een waarde van 1,4 miljoen euro voor maar €12. Het is onmogelijk. Nou, we kunnen je verzekeren, dat is dus niet zo. Ruth Philips is de eigenaresse van dit gigantische bouwwerk gebouwd in 1667. Het kasteel staat in het meest oostelijke puntje van de Franse Dordogne.

kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe

Het is niet enkel het kasteel wat indruk maakt, er ligt ook nog eens 12 hectare grond omheen. De perfecte plaats om in alle rust te genieten en landheer te spelen toch? Alsof dit alles niet genoeg is, is het kasteel ook nog eens ruim genoeg om een klein dorp te huisvesten. Binnenin het bouwwerk vinden we 9 slaapkamers. Daarnaast is er nog een groot zwembad aanwezig, een varkensstal en twee grote, stenen schuren. Om het af te maken ligt er ook nog een 3-kamer woning op het terrein.

kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe

Het kasteel is de hoofdprijs van een funding voor haar organisatie

Je vraagt je natuurlijk af, hoe kun je dit kasteel dan winnen. Ruth Philips heeft het kasteel namelijk ingezet als troefkaart om investeerders bij elkaar te krijgen voor een nieuw project dat ze wil realiseren. The Eco Village Development Company is een organisatie die zich richt op het realiseren van betaalbare, alternatieve huisvesting. Door het ‘meespelen’ in de loterij, investeer je dus €12 in deze organisatie én maak je kans op het winnen van dit kasteel. Daarnaast gaat per verkocht lot ook nog eens 5 cent naar de St. Petroc’s Society. Een organisatie die zich ontfermt over daklozen.

kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe kasteel winnen Ruth Philips Frankrijk loterij Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches