Een lift in huis is de ultieme luxe. Hij verhoogt niet alleen uw woongenot (nooit meer koffers naar boven sjouwen!), maar ook de waarde van uw huis. Zeker als-ie zo fraai is vormgegeven als de liften van thyssenkrupp, die Duitse techniek met Italiaans design combineren. En dat merkt u aan alles. Van de efficiënte engineering tot het uitgebreide scala aan elegante en stijlvolle opties.

Precies zoals u het wilt

Er is geen andere huislift op de markt met zó veel keuzemogelijkheden. Knalrood, heldergeel of toch liever strak wit? thyssenkrupp-liften kunnen worden uitgevoerd in ontelbare RAL-kleuren, maar ook in strak rvs. Voor de binnenwanden en vloer is er eveneens een uitgebreide reeks aan materialen en kleuren. De liftvloer laten uitvoeren in uw eigen vloerafwerking kan uiteraard ook. 

thyssenkrupp huisliften liftsystemen inrichting Pure Luxe

De liefde voor details van thyssenkrupp blijkt wel uit de plafondverlichting, die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is. Van een zwevend plafond met indirecte led-verlichting tot een sterrenhemel met fonkelende lichtjes: het kan allemaal. Kies de perfecte combinatie van kleuren, materialen en overige opties en combineer deze voor een perfecte match in uw huis.

thyssenkrupp huisliften liftsystemen inrichting Pure Luxe

Muisstil

De thyssenkrupp-liften hebben een overbrengingloze motor die extreem stil is in gebruik. U hoort ’m dus nauwelijks, zelfs niet als u er vlak naast staat. De motor, gecombineerd met een soft start-stopsysteem, zorgt voor een soepele en stille rit van begin- tot eindpunt. Daarnaast zijn de liften extreem energiezuinig en efficiënt.

thyssenkrupp huisliften liftsystemen inrichting Pure Luxe

Verschillende kabinegroottes

De liften zijn beschikbaar in een brede variatie aan afmetingen, zodat ze zowel in krappe ruimtes als ruimere vertrekken kunnen worden geïnstalleerd. Uiteraard zijn er ook rolstoeltoegankelijk liften met grote cabines. Kortom: met een thyssenkrupp-huislift trakteert u zichzelf op stijl, luxe én comfort!

thyssenkrupp huisliften liftsystemen inrichting Pure Luxe

Een Thyssenkrupp-huislift…

biedt betaalbaar wooncomfort voor de prijs van een middenklasse auto

heeft lage onderhouds- en bedrijfskosten

is in enkele dagen te installeren zonder grote bouwkundige aanpassingen

kan ook in een bestaande woning worden geïnstalleerd

… is zowel binnen als buiten te installeren.

… heeft een TÜV-certificaat en voldoet dus aan alle Europese richtlijnen

… heeft een eigen landelijk servicenetwerk met 24/7 bereikbaarheid

 

Thyssenkrupp, 0800-5003, www.thyssenkrupp-homesolutions.nl

Tekst: Anne Havelaar