Wonen in Amsterdam is een missie van een ongekende moeilijkheidsgraad. Onze hoofdstad herbergt de nodige pareltjes, maar er is ook een overvloed aan bezemkasten te vinden die voor buitenaardse prijzen van eigenaar verwisselen. Hoe dit komt? Tja, Amsterdam is erg in trek bij de gemiddelde Nederlander – zeker de millenials weten de weg naar ‘Mokum’ te vinden. Eén ding is zeker, wanneer je veel geld hebt kun je in deze stad prachtig uit de voeten. Dit pand aan de Prinsengracht bewijst dat maar weer eens.

De Prinsengracht

Laten we wel wezen, als je in Amsterdam woont, dan is de grachtengordel bij uitstek een plek om je weelde te uiten. Grachtenpanden die hun weerga niet kennen en een ligging dichtbij het centrum, maar ver weg van ’t toerisme. Een eigenschap die je elders in Amsterdam niet zo snel tegen zal komen. Aan de Prinsengracht 1109 vinden we dit monumentale pand – wat dien je mee te nemen: slechts een kleine zes miljoen. Na het neertellen van dit bedrag ben jij de gelukkige eigenaar van dit pand.

Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe

Natuurlijk, het is een smak geld, maar laten we wel wezen, je zal weinig vergelijkbare plekken vinden in Amsterdam. De mensen bij Funda beschrijven het pand als de ideale plek in ’t hart van bruisend Amsterdam, met uitzicht op de Amstel en op een steenworp afstand van cultuur én het uitgaansleven. Uiteraard komen ze superlatieven tekort om dit pand aan te prijzen – echter, met deze ligging kunnen we weinig anders dan bevestigen wat hierboven omschreven is. Het pand heeft een totaal woonoppervlak van 690m2 en verdeelt dat over twee woonlagen. De rustige ligging maakt dat je er volledig in je eigen wereld kunt leven en de indeling van de woning zelf werkt daar ook aan mee. De plafonds zijn enorm hoog en de raampartijen zijn vernieuwd, waardoor er een grote hoeveelheid natuurlijk licht naar binnen komt.

Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe

Het pand is een project van Steenvastgoed. Ze leggen de focus op het volledig vernieuwen van deze plek. Als resultaat ontstaat er een grachtenpand waarbij de authentieke gevel het enige is dat niet vernieuwd wordt. Alle overige aspecten die dit pand het luxueuze stulpje van de toekomst maken zijn wel vernieuwd. De vloeren én funderingen zijn gegoten in beton en alle raampartijen zijn nieuw. Door de gunstige indeling is het mogelijk om volledig je eigen draai te geven aan de opzet van dit pand – het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe Voor slechts Voor slechts 5735000 ben jij eigenaar van dit Amsterdamse grachtenpand Pure Luxe

 

Bron: Funda