Liefhebbers van interieurdesign opgelet: het boek der boeken is verschenen! Nederlands beste interieurdesigners openen in het boekwerk The Best Dutch Interior Design de deuren van meer dan 20 absolute droomwoningen. Een unieke verzameling van interieurs op Champions League-niveau. Verrijkt met persoonlijke interviews met Piet Boon, Jan des Bouvrie, Marcel Wolterinck, Remy Meijers, François Hannes en Bertram Beerbaum. 

The Best Dutch Interior Design omvat de crème de la crème

Het unieke boek The Best Dutch Interior Design toont de crème de la crème op het gebied van Nederlands interieurdesign. Luxe appartementen, beklijvende villa’s en creatief maatwerk sieren de pagina’s van de musthave voor liefhebbers van (interieur)design. Van strak tot landelijk. Van ingetogen tot kleurrijk. De getoonde projecten variëren qua stijl en uitstraling, maar hebben hoogwaardige kwaliteit als gemene deler. Ontworpen door Nederlandse topdesigners en gerealiseerd door vakmensen en woonspecialisten. The Best Dutch Interior Design toont onder meer luxe appartementen in Moskou, Parijs en Amsterdam, een landelijk gelegen woonboerderij, een droomwoning in een kerk, een statig herenhuis in de Randstad en een jaloersmakende villa aan de duinrand.

boek the best dutch interior design boekwerk HOOG Pure Luxe

In persoonlijke interviews verhalen topdesigners als Piet Boon, Jan des Bouvrie Marcel Wolterinck, Remy Meijers, François Hannes en Bertram Beerbaum onder meer over de liefde voor hun vak, geven ze inzicht in hun werkzaamheden en benoemen ze verschillen tussen vroeger en nu. Jan des Bouvrie: “Waar vroeger de vrouw des huizes doordeweeks langskwam om de materialen en stoffen uit te kiezen en de man op zaterdag kwam om te betalen, bepalen de mannen nu ook mee. Sinds mannen roze truien durven te dragen en in de keuken staan, zijn ze ook veel bewuster bezig met wonen.”

boek the best dutch interior design boekwerk HOOG Pure Luxe

Een reeks aan topdesigners van eigen bodem

De deelnemende topdesigners zijn: Bertram Beerbaum, Piet Boon, Jan des Bouvrie, François Hannes, Remy Meijers, Marcel Wolterinck,  Osiris Hertman, Stock Interiors, Medie Janssen, Eric Kant, Erik Koijen, Robert Kolenik, Linda Lagrand, Bob Manders, Kees Marcelis, Robert van Oosterom, Herman Peters,  Patrick Russ, Robin Sluijzer, Kees van Strijdhoven, Stephen Versteegh, Roelfien Vos, Guy de Vos, Jeroen van Zwetselaar.

boek the best dutch interior design boekwerk HOOG Pure Luxe

The Best Dutch Interior Design telt 380 pagina’s, weegt bijna 3 kilogram, is 25,2 cm bij 33,2 cm groot en is voorzien van een linnen kaft. The Best Dutch Interior Design kost € 95,- (incl. BTW en verzendkosten) en is te bestellen via www.books.hoog.design/nl