Het komt wel vaker voor dat automerken hun handen in elkaar slaan met celebrities. Door zulk soort samenwerkingen ontstaan vaak veelbelovende nieuwe concepten. Ook Jaguar weet dat het met de nieuwe Pace-modellen een succesvolle weg richting de markt van de SUV’s is ingeslagen. Samen met Dua Lipa zal er op 3 september in Amsterdam een kick-off worden gegeven voor een unieke, nieuwe samenwerking.

Jaguar trapt samen met Dua Lipa het Pace Season af

Met de nieuwe reeks SUV’s van Jaguar heeft het merk een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van SUV’s én elektrisch rijden. Samen met Dua Lipa zal er op 3 september in de Nederlandse hoofdstad een aftrap worden gegeven aan een nieuwe samenwerking. Deze samenwerking is erop gericht om muziek en technologie samen te brengen en tevens wordt het de aftrap van een reeks aan events. Bestempeld als ‘The Pace Season One’ wordt er op 3 september onthult wat beiden precies van plan zijn.

Dua Lipa Jaguar The Pace Season Pure Luxe

Het moge duidelijk zijn dat Jaguar alles op alles zet om de Pace-modellen naar een hoger plan te tillen. Aannemelijk is dat de I-Pace hierbij een glansrijke rol zal spelen, aangezien milieubewust en efficiënt rijden steeds belangrijk wordt. Met deze samenwerking lijkt Jaguar definitief te streven naar een fris, jong beleid dat volledig binnen het toonbeeld van deze tijd past.

Dua Lipa zal in Amsterdam optreden samen met de nieuwe Jaguar I-Pace – de nieuwe, elektrisch aangedreven performance SUV van Jaguar. De auto is in staat om van 0 tot 100km/u te versnellen in slechts 4,8 seconden. Op 3 september is de kick-off overigens LIVE te volgen op alle social media kanalen en de website van Jaguar. Over het verdere verloop van ‘The Pace Season’ is verder nog niets te vertellen.