Overal op de wereld vinden we oorden, steden of eilanden waar menig persoon zijn leven door zou willen brengen. Witte stranden, prettige temperaturen en een bijna 100% gelijkenis met het paradijs. Malibu in Californië is hier het perfecte voorbeeld van. De stad herbergt ongeveer 13.000 inwoners en staat bekend om de indrukwekkende landhuizen die er staan. Zo ook dit geweldige bouwwerk.

Malibu Residence

In Nederland hebben we Laren, ’t Gooi en Blaricum. Stuk voor stuk plaatsen waar voor Nederlandse begrippen riante villa’s zijn te bewonderen. Toch is het altijd even wennen wanneer we een luxe landhuis bewonderen uit The States. Amerikanen zijn echt van bigger is better en dat vertaalt zich praktisch naar alles wat men daar maakt of kraakt.

Malibu residence zuma beach Pure Luxe

Dit riante onderkomen in Malibu – gelegen aan Zuma Beach – is ontworpen door Douglas Burdge. De architect heeft werkelijk alles uit de kast getrokken want deze woning is om je vingers bij af te likken. Het huis telt een bescheiden 3350m2, met daarin acht slaapkamers en elf badkamers. Het huis ligt zo dicht op de kust dat je iedere ochtend op kunt staan en wakker kunt worden met een uitzicht op de Grote Oceaan. Iets waar we wel aan kunnen wennen.

Malibu residence zuma beach Pure Luxe

In de woonkamer vinden we maar liefst twee open haarden terug en een plafond dat volledig zicht biedt aan de houten balken van de constructie. Er is tevens een haard in de tuin, vergezeld door een buitenkeuken. Zo kun je praktisch het hele jaar door genieten van ’t heerlijke weer. Daarnaast biedt ’t landhuis genoeg vermaak. Zo is er een thuisbioscoop, een fitnessruimte, wijnkelder en game room. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien, zo wordt ook duidelijk in de keuken. Deze is uitgerust met state of the art apparatuur.

Malibu residence zuma beach Pure Luxe

Think this is your lucky day? We hebben goed nieuws voor je: het hele plaatje staat te koop. Als je een bedrag van 24,9 miljoen dollar weet te overleggen, krijg jij de sleutel van de voordeur. Dat is dus tevens de sleutel van leven als een God in Malibu.

Bron: Luxatic