Een juwelier is bij uitstek de plek waar een serene stilte wordt gecombineerd met high-end design én de mooiste horloges en sieraden. Veel juweliers zijn huzarenstukjes als ’t aankomt op interieurdesign. Toch is er één categorie die dat nog net even weet te overtreffen: de merk boutiques. Plekken die het merk ademen op iedere vierkante centimeter. Plekken die bovenal zeer stijlvol en luxe ogen en aanvoelen. Zoals de nieuwe ORIS boutique die geopend aan ’t Rokin 48.

De flagshipstore van ORIS opent in hartje Amsterdam

Met de opening van deze nieuwe ORIS boutique aan ’t Rokin heeft ORIS wereldwijd 16 boutiques weten te realiseren. Het is een flagshipstore zoals we dat gewend zijn van ORIS als horlogemerk. Een ruimte waar mechanische horlogerie centraal staat en deze omgeven wordt door informatieve elementen afgewisseld met prettig design. Mensen die bekend zijn met ORIS weten dat het merk niet bezig is met overdreven poespas en onnodige tierelantijntjes. Zo is ook deze boutique ingestoken.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.

Het karakteristieke pand aan ’t Rokin is ingedeeld in een niveau waar de modellen van het merk uit Hölstein zijn uitgestald, maar neem je een trap naar boven, dan kom je uit in een ruimte die nadrukkelijk geschikt is voor serieuze zaken. Zoals op de foto’s ook duidelijk wordt is ORIS uitgegaan van de essentie van het merk. Het draait om de horloges en de serieuze nevenactiviteiten die het merk belangrijk vindt. Een mooie toevoeging aan het centrum van Amsterdam; een merk dat de realiteit niet uit het oog verliest en ’t verkregen podium gebruikt om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Hiermee doelen we natuurlijk op ORIS’ intensieve samenwerkingen met betrekking tot het opschonen van de oceanen wereldwijd. Mocht je in de buurt zijn, dan is het beslist een aanrader om er eens naar binnen te lopen.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.

ORIS boutique amsterdam rokin flagshipstore Pure Luxe

Foto: ORIS.