Met een gelimiteerde oplage van 50 modellen wereldwijd, is de nieuwe Maserati Quattroporte GTS Nerissimo een zeer exclusieve toevoeging van de Italiaanse grootmacht. Liefhebbers zullen diep in de portemonnee moeten duiken, maar dan heb je ook wat…

Maserati Quattroporte GTS Nerissimo

De bolide zal beschikken over de sterkste Maserati motor ooit. Een V8 met 580 PK en een maximale koppel van 650 Nm. De auto is niet voor de voorzichtige bestuurders onder ons, maar wie had dat dan ook verwacht van Maserati.

Nieuwe Maseratie Quattroporte PURE LUXE

Rijden doe je compleet naar eigen voorkeur. Met 5 standen varierend van “auto normal” tot “Manual sport” kan je precies kiezen hoe veel controle jij op de weg wilt. Schakelen is ook automatisch, tenzij anders gekozen. Voor elke situatie en elke persoon wat wils. Minimalistische tonen van rood op luxe leer in het interieur. Glimmend exterieur met carbon. Hoogstaand design zit het bij de nieuwe bolide in de kleine dingen. Maserati volgt dezelfde ontwerp lijnen als die van de standaard Quattroporte, maar de details zorgen voor de exclusieve en luxe uitstraling.

Nieuwe Maseratie Quattroporte PURE LUXE

Bron: Luxuo