De Italiaanse Alpen zijn een prachtige bestemming. Je kunt hier ongelooflijk veel activiteiten ondernemen, of je kunt heerlijk tot rust komen met de mooiste uitzichten. Dit chique berg hotel in Avelengo, Zuid-Tirol, heeft alles wat je maar kan wensen. Want, laten we eerlijk zijn: hoe mooi de omgeving ook mag zijn, de nachtrust en het ontbijt mogen ook wel van hoog niveau zijn toch?

Het San-Luis hotel: baden in luxe in een prachtige omgeving

Op een oppervlak van maar liefst 40 hectare hebben oude alpine lodges een moderne make-over gehad. Het luxueuze resort bestaat uit 22 chalets en zes treehouses, gesitueerd rondom een prachtig bergmeer. De kamers hebben een luxe interieur met neutrale kleuren en warme accenten. De vloeren zijn van stijlvolle donkere stenen en de mooie open haarden brengen de nodige sfeer, perfect om in de avond een lekker wijntje bij te drinken met goed gezelschap. De keuken, woonkamer en slaapkamers hebben één ding gemeen; het prachtige uitzicht op de omliggende bergen.

Italiaanse Alpen PURE LUXE

 

De centrale ruimte is de blikvanger

Het centrum van al deze luxe verblijven is het clubhuis. Het huisje bevat een lounge, twee spa’s en een binnenzwembad dat doorloopt naar het meer buiten. En natuurlijk is er een restaurant, met werkelijk heerlijk eten. Terwijl je uitkijkt over het water met daarachter de bergen kun je het lekkerste Mediterraanse eten proeven. Het wordt vers bereid en gegrild, en geserveerd met de beste wijnen.

Italiaanse alpen PURE LUXE
Italiaanse alpen PURE LUXE
Italiaanse Alpen PURE LUXE

 

Bron: Uncrate