Bucherer, het vermaarde Zwitserse horloge en juwelen merk uit Lucarno in Zwitserland, heeft een nieuwe parel aan het Blue Edition horloge assortiment toegevoegd. Deze is ontworpen in samenwerking met het Zwitserse merk TAG Heuer, en de naam is dan ook TAG Heuer Formula 1 Bucherer Blue Edition. Dit horloge is ontworpen speciaal voor de man met gevoel voor mode en een liefde voor de motorsport. Bovendien is het een toevoeging aan de ‘Blue Editions-collectie’.

Tag Heuer en Bucherer voegen een nieuwe creatie toe aan hun palmares

Dit levert een uniek, automatisch horloge op. De kast is met z’n 43mm in diameter aardig robusst te noemen en uiteraard uitgevoerd in roestvrij staal. Ook de band is van roestvrij staal, maar je kan hem ook voorzien van een blauwe rubberen strap die het geheel meer trendy maakt. Maar deze TAG Heuer blinkt pas echt uit door de fantastische, blauwe wijzerplaat. Deze is tegelijkertijd sportief en tijdloos, een combinatie die zeer goed werkt. De bezel is uitgevoerd in aluminum en de indexen zijn applied. Het horloge is waterdicht tot  200 meter en heeft uiteraard een datum aanduiding. Het horloge is zowel voorzien van een unieke Bucherer inscriptie als het bekende TAG Heuer geruite vlaggetjes motief.

tag heuer PURE LUXE

Bucherer’s Blue Editions collectie

De totale Bucherer Blue Edition collectie bestaat uit 18 exclusieve horloges die allen gemaakt zijn in samenwerking met 12 wereldberoemde horlogemakers. Behalve TAG Heuer zijn dit; Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Chopard, IWC, Longines, H. Moser & Cie, Baume & Mercier, Carl F. Bucherer, Panerai, Piaget and Tudor. Elk horloge van de collectie wordt gekenmerkt door een stijlvolle blauwe kleur, wat een symbool van Bucherer is geworden. De TAG Heuer Formula 1 Bucherer Blue Edition is enkel beschikbaar in de Bucherer online shop, vanaf €1.850.

Bron: Luxatic