Als profvoetballer zijnde ben je vrij eenvoudig in staat om te leven als een God in Frankrijk. De hoeveelheid euro’s, dollars of roepie’s op de bank maakt dat je niet hoeft te twijfelen over luxeproducten en de aanschaf ervan. Wat wel noemenswaardig is, is het feit dat sommige mensen in deze positie hun best doen om zoveel mogelijk te delen. Het laatste voorbeeld hiervan komt van Internazionale-aanvaller Mauro Icardo. Hij heeft voor al z’n teamgenoten and then some – Rolexen gekocht.

Icardi deelt in zijn voorrecht

Je spel het woord laten doen en critici de mond snoeren dankzij kwaliteiten op het veld. Het is een streven van velen. Echter vallen er toch altijd redelijk veel spelers ten prooi aan de plotselinge roem. Acties buiten het veld spreken luider dan die tijdens wedstrijden en zo creëren ze een ongeliefde status. Ook Icardi bewandelde dit pad. Na het uitkomen van zijn boek Sempre Avanti kwam hij in hevige opspraak bij de Milaanse fans – vooral te wijten aan zijn controversiële huwelijk met Wanda Nara. De topspits is nu hard bezig met het lijmen van zijn wonden. Zijn laatste actie is een perfect voorbeeld van de Argentijn die het beeld van zijn Bad boy image probeert te veranderen.

Blijk van waardering richting team

Met 29 goals was Icardi samen met Immobile topscorer van de Serie A. Dit deed hij natuurlijk niet alleen en mede daarom wilde hij zijn ploeggenoten bedanken. Nu vond de Italiaan een normaal bedankje niet geheel op zijn plaats voor het aandeel van zijn ploeggenoten in deze topprestatie en besloot hij wat dieper in de buidel te tasten.

‘ik zal het zeker nooit vergeten: topscorer 2017/2018, Maar ik wil het niet in mijn eentje herinneren. Zonder jullie zou het nooit mogelijk zijn geweest.’

Zelfs spelers als de Vrij en Nainggolan ontvingen samen met 21 anderen een Rolex, dat terwijl zij met hun plek bij rivaliserende teams afgelopen jaar zijn aantal goals juist zo laag mogelijk probeerden te houden. Een mooie blijk van waardering van de Argentijnse topspits.

Fijn leven als je zoveel verdient dat je dit kan betalen. Zie hier hoeveel de rijkste miljardairs per uur verdienen.’

Bron: Neveroffside