Het is alweer even geleden dat Maastricht onderdeel was van de verzameling steden die gelden als uitvalsbasis voor Schaap en Citroen. Nu is daar verandering in gekomen. Na ruim 40 jaar afwezigheid strijkt het juweliershuis weer neer in ’s lands meest zuidelijke deel. Maastricht staat weer op ’t CV van een van de grootste namen in Nederland.

Schaap en Citroen opent haar deuren in Maastricht

Aan de Maastrichter Brugstraat 35 vinden we de nieuwe boetiek van Schaap en Citroen. Ontworpen door INEX Architecten is dit de 12e vestiging van het bekende juweliershuis. Het was slechts een kwestie van tijd alvorens Schaap en Citroen weer in de Limburgse hoofdstad zou pronken. Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen, zegt hierover: ‘Na jaren van afwezigheid voelt het compleet om weer terug te zijn in het straatbeeld van Maastricht. Een prachtige historische stad met een bourgondisch leefwijze, iets wat Schaap en Citroen graag omarmt. Het voelt alsof we hier thuishoren.’

Schaap en Citroen is dé plek voor het aanschaffen van vooraanstaande horlogemerken en de meest exclusieve sieraden. Merken als Rolex, IWC, Omega, Zenith en Cartier maken deel uit van het aanbod in de vestiging geopend in Maastricht. Net als alle andere vestigingen mag je ook hier een vooraanstaande service en kwaliteit verwachten. Beslist de moeite waard dus.