Oke, we mogen het best toegeven. Niemand van ons zal klagen wanneer je de kans krijgt om een Bugatti te rijden. Echter is dit verre van realiteit. De prijzen voor deze bolide liggen zo absurd hoog dat het vooral bij dromen zal blijven. Dromen van het zitten in die luxe stoelen. Maar wacht, voor een fractie van  de prijs van deze bolide is dit laatste dichterbij dan je denkt. Met genoeg inlevingsvermogen is het bijna hetzelfde als daadwerkelijk een Bugatti rijden. Voor zo’n magere $150.000 kan jij nu namelijk het volledige interieur van een Bugatti kopen. Ogen dicht en ‘rijden’ maar.

Is het interieur genoeg?

We begrijpen het best als je geen genoegen neemt met alleen het interieur. Echter waan jij je met genoeg fantasie alsnog op de weg. Nu weten we niet of $150.000 een reële prijs is voor het versterken van je fantasie, maar iedereen heeft zo z’n ding. Ontbreekt het je aan fantasie, dan kan je er misschien nog wel een loungeset van maken – ook heel apart. In werkelijkheid zal het interieur zich vooral lenen voor het vervangen van een bestaand interieur bij een Bugatti eigenaar of een zeer originele inrichting van huis of kantoor.

Braman Motors in Miami verkoopt het gloednieuwe interieur uit de 2008 Bugatti Veyron 16.4. Het is eruit gehaald voordat de koper de auto mee kreeg en nog nooit gebruikt. De set bevat het dashboard, de stoelen met riemen, deurpanelen, het stuur, het dashboardkastje en allerlei andere kleine onderdelen. Alles is in uitstekende conditie en klaar voor een nieuwe eigenaar. We moeten bekennen, zo’n rechtopstaand deurpaneel oogt nog het meest als moderne kunst.

Bron: Luxurylaunches