Mooie architectuur is iets wat veel mensen kunnen waarderen, als het dan ook nog eens op een mooie locatie staat is het helemaal geweldig. Inspiratie voor woningen of gebouwen is afkomstig uit vele hoeken, en voor dit huis in Los Angeles is de inspiratie gehaald uit de propeller van een helikopter. Voor $56 miljoen kan het van jou zijn.

Een ‘propeller’ villa met alles erop en eraan

Architect Zoltan Pali ontwierp deze unieke propeller villa, die nu te koop is. Het huis staat uiteraard op een zeer ruim grondgebied, en drie vleugels reiken als propellerbladen uit over het perceel. Er zijn vijf slaapkamers op de bovenste verdieping, een ongelooflijk grote en mooie living room op de begane grond en dit loopt door naar beneden in een wellnes ruimte. Ook is er een apart gasthuis met liefst vier slaapkamers. Verder is er een wijnkamer waar ongeveer 1000 flessen in kunnen, een sauna, een thuisbioscoop, een workout ruimte, een buitenkeuken en een LED verlicht zwembad en spa. Werkelijk niets ontbreekt er.

propeller villa PURE LUXE

Het opleveren heeft wat tijd gekost

Het opleveren van het gehele perceel heeft meer dan vier jaar geduurd. Het is bedacht door ontwikkelaar Duangpatra Bodiratnangkura, die het heeft gemaakt tot het unieke huis dat het nu is. Zelf geeft hij aan dat hij graag woningen ontwikkeld die bijzonder zijn en op niets anders lijken. Hij houdt van outside the box denken, we kunnen rustig stellen dat dat is gelukt. Bovendien is het een fantastisch en luxe woning, op een mooie locatie. Mocht je het geld hebben liggen en in LA willen wonen, dan is dit een buitenkans.

Bron: LuxuryLaunches