Frank Sinatra is een legende, een van de allergrootsten in de muziek. In 1992 bouwde hij samen met zijn vierde vrouw, Barbara, een villa aan zee in Malibu. Het het is ontworpen door de beroemde architect Ted Grenzbach, die ook de huizen van bijvoorbeeld Barbara Streisand en Cher ontwierp. Het huis, wat de naam Sinatra Beach House heeft, is nu te koop voor $12,9 miljoen.

Strandhuis Frank Sinatra

Het strandhuis van Frank Sinatra is gelegen aan Broad Beach in Malibu, Californië. Het gehele perceel bestaat uit ruim 10.000 vierkante meter, met een groot gedeelte strand voor het huis. Het is gelegen in een van de duurste wijken van de Verenigde Staten, en zoals de meeste huizen daar kun je genieten van de mooiste uitzichten van het strand en de zee. Het huis biedt zeven slaapkamers, negen badkamers en een open design.

Frank Sinatra PURE LUXE

Uiteraard is het huis ontworpen voor entertainment

Frank Sinatra was een entertainer, dus hij ontwierp zijn huis ook om te entertainen. Vanaf de entertainment ruimte kun je je verplaatsen naar een grote bar, en als je de andere kant opgaat kom je bij de patio. Hier kun je een cocktail drinken met een waanzinnig uitzicht en de heerlijke oceaanwind op je gezicht. Ook binnen kun je heerlijk zitten en wat drinken, rondom de open haard bijvoorbeeld.

Buiten kun je een duik nemen in het zwembad dat is omcirkeld door stijlvolle bomen. Aan de voorkant van het huis, aan het strand, verwelkomde de Sinatras regelmatig vrienden, en uiteraard kan de toekomstige eigenaar precies hetzelfde doen. De gasten hoeven zich niet te vervelen.

Frank Sinatra PURE LUXE

Ook als je geen zin hebt om veel te doen is het huis prima geschikt. De grote master bedroom heeft twee baden en inloopkasten, een ruimte waar je je haar kunt doen en een sauna. Een luxe suite voor eventuele gasten kijkt uit op het buitenzwembad. Er ontbreekt dus gewoonweg niets aan dit huis, en dan woon je ook nog in het voormalige huis van de legende Frank Sinatra.

Bron: Robbreport