In Amsterdam zijn genoeg mooie pareltjes van grachtenpanden te vinden. Echter, vaak zijn deze panden vrij prijzig, dus exclusief en ben je niet de enige die onderdak zoekt in onze hoofdstad. Ondanks het feit dat Amsterdam zo in trek is bij menigeen, zijn er ook genoeg mensen die besluiten te vertrekken. Eén van deze mensen is DJ Tiësto. Hij verlaat namelijk z’n optrekje aan de Prinsengracht en dus zoekt men een nieuwe ‘oppas’ voor dit grachtenpand. Vereiste? Neem even ruim 2 miljoen euro mee.

Tiësto probeert te profiteren van de gunstige huizenmarkt

Tiësto kocht het pand zelf een aantal jaren geleden voor een onbekend bedrag. Hij liet het vervolgens opsplitsten om zo een grotere opbrengst te kunnen generen. In eerste instantie stond het pand te koop voor €2.250.000. Dit bleek echter niet voldoende belangstelling op te leveren, want nu heeft de DJ de prijs met drie ton verminderd, naar 1.950.000 euro. Dat is niet mis, maar hiervoor krijg je wel een prachtig huis met maar liefst 210 vierkante meter woonruimte.

Tiësto PURE LUXE

Luxe appartement middenin de stad

Het appartement bevat vier kamers, twee slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. De keuken is zeer luxe en open en bevat alle benodigde inbouwapparatuur. Daar blijft het niet bij. Je hebt ook de beschikking over twee terrassen waaronder een riant dakterras. Hier kan je genieten van een waanzinnig uitzicht over de Amsterdamse binnenstad. Mocht je het geld hebben, dan is het natuurlijk dé plek van Amsterdam. Althans, een onderkomen aan de grachtengordel – ons zie je niet twijfelen.

Bron: bekendeburen