Nu denk je natuurlijk ‘wat is er zo raar aan die prijs?’. Nou, eigenlijk is er helemaal niets vreemd aan dat specifieke bedrag. Sterker nog, het komt wel vaker voor dat huizen met een dergelijk prijskaartje in de verkoop gaan. Ware het niet dat dit huis nou niet bepaald oogt als een woning die zoveel miljoenen moet kosten. Sterker nog, we lopen er niet echt warm voor. Wat is het dan dat deze prijs ‘rechtvaardigt’? Er komt een gigantische lap grond om de hoek kijken.

Wonen in Garderen op een perceel van 53.150 vierkante meter

Zo, het hoge woord is eruit. De woning zelf is niet abnormaal groot. Tuurlijk, 144 vierkante meter is genoeg om een Weense wals te doen, maar het zijn geen cijfers die ons van onze stoel blazen. Anders is dat wel wanneer we kijken naar het prijskaartje wat €1 lager ligt dan 10(!) miljoen euro. Een astronomisch bedrag en iets wat de gewone burgerij bij lange na niet neer zal kunnen leggen voor een huis. Het landgoed, genaamd ‘De Prinsenkamp’, vindt z’n oorsprong in 1952. Toen besloot de eerste bewoner er een bescheiden, teruggetrokken bestaan te leveren.

huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe

Gebouwd op een perceel van ruim 5 hectare heeft het huis verre van een sterrenstatus. Sterker nog, het oogt zeer alledaags en doet niet vermoeden dat we hier ettelijke miljoenen voor neer moeten tellen. Juist de gigantische lap grond die het huis omringt is wat deze prijs zo omhoog heeft gedreven. Grond is nou eenmaal geld waard – en veel, zo blijkt. Het huis bezit 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers. Daarnaast is er 1 badkamer en een afzonderlijk toilet aanwezig. Kortom, ook in de indeling geen vreemde karakteristieken of aparte indelingen.

huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe

Het is overduidelijk een woning voor iemand die tevreden is met een minimalistisch optrekje, gesitueerd op een gigantisch grondgebied. Overigens biedt deze ruimte én de ligging natuurlijk wel veel potentie en kunnen we ons voorstellen dat iemand met een grote zak geld al snel zal zien wat er van gemaakt kan worden. Of we zelf over zouden gaan tot koop, dat valt te betwijfelen, maar mocht 10 miljoen wisselgeld zijn, dan is hier beslist een leuk plekje aanwezig. Voor meer fotografie check je uiteraard de website van Funda.

huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe huis garderen gelderland 10 miljoen perceel Pure Luxe

Bron: Funda