Als het gaat om high-class vliegen, dan is Qatar Airways absoluut een van ’s werelds meest toonaangevende vliegmaatschappijen. De organisatie hecht al sinds de begindagen gigantisch veel waarde aan comfort, service en kwaliteit. Om dit nogmaals te benadrukken en tevens te laten zien welke richting de maatschappij op gaat in 2019, is er samen met enkele zeer creatieve individuen uit de filmindustrie een filmische reclame gemaakt. Het resultaat is alles waar Qatar Airways voor staat.

Vliegen in luxe wordt steeds meer de standaard

Waar vliegen voorheen nog een bijzondere aangelegenheid was, is het de afgelopen decennia razendsnel uitgegroeid tot een ‘normale’ mogelijkheid. Samen met de snelheid waarop het een gewoonte is geworden, is er een toename ontstaan in comfort, kwaliteit en luxe. Er is nog steeds een diversiteit aan kwaliteitsniveau’s aanwezig in de markt van passagiersvluchten, maar het standaardniveau van een maatschappij als Qatar Airways is z’n tijd ver vooruit.

Qatar Airways vliegmaatschappij vliegen Pure Luxe

Met de realisatie van deze nieuwe campagne laat Qatar Airways aan de hand van een gezin zien hoe eindeloos de mogelijkheden zijn. Door een combinatie van diverse factoren is de maatschappij niet alleen in staat om je naar ’s werelds grootste steden te vliegen, maar ben je tevens iedere seconde van je vlucht voorzien van een ongeëvenaarde luxe. Een nieuwe standaard voor passagiersvluchten.

Qatar Airways toont trots te zijn op hun uitzonderlijke service

Het moge duidelijk zijn dat de vliegmaatschappij streeft naar uitmuntende service en een imago dat in één adem genoemd wordt met ‘kwaliteit en comfort’. Deze Hollywood-achtige video is geproduceerd door een samenwerking van 180 Kingsday en het Londense RSA Films (Ridley Scotts Associates). Het is duidelijk te zien dat RSA Films alle vrijheid heeft gekregen om de video geheel op eigen wijze tot stand te doen komen. Een zeer originele manier om een vliegmaatschappij over te brengen op het grote publiek. Sterker nog: de waardes zonder benoeming te delen en het gevoel van vliegen met Qatar Airways over te brengen. Wat ons betreft een schot in de roos.

Qatar Airways vliegmaatschappij vliegen Pure Luxe