Celebs en dure accessoires: het gaat hand in hand met elkaar. Wanneer je een goed inkomen hebt, dan is het kinderlijk eenvoudig jezelf zo eens in de zoveel tijd te trakteren op een ietwat prijzig cadeau. Nu weten we dat diverse celebrities vaak in dure kleding lopen, of een gigantisch wagenpark bezitten – maar ook horloges zijn in trek. Zo zijn onder andere Floyd Mayweather en John Mayer fervent horlogeverzamelaars, maar ook Mark Wahlberg kan er wat van. Zo bewees hij tijdens de Grammy’s met een wel heel bijzondere Patek Philippe.

Een Patek Philippe als geen ander

Wie een beetje thuis is in de horlogerie weet dat Patek Philippe één van de meest gerenommeerde merken ter wereld is. Sterker nog, het merk wordt door velen gezien als dé top van het premium horlogesegment. Om een beetje een beeld te geven: Rolex maakt kwalitatief hoogwaardige en goede horloges, maar deze zijn niet in dezelfde categorie als Patek Philippe te plaatsen. We denken dat eerder aan een rijtje dat bestaat uit A. Lange & Söhne, Audemars Piguet en Jaeger-LeCoultre.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WHATCHS (@whatchs) op

Tijdens de afgelopen Grammy’s droeg Mark Wahlberg een Patek Philippe Nautilus ref. 5990. Een dual time-zone variant van de iconische Nautilus – zoals deze ooit in het leven werd geroepen door Gérald Genta. Op zichzelf geen extreem bijzonder horloge (volgens kenners), ware het niet dat de editie om Wahlbergs pols is bezet met baguette diamanten.