Het is voor velen van ons dé ultieme droom: het winnen van de jackpot. Stel je eens voor waartoe je in staat bent met enkele miljoenen op je bankrekening. Het leven zal er voor velen plotsklaps een stuk rooskleuriger uitzien. Zo ook voor een inwoner van Noord-Brabant. In de gemeente Reusel-De Mierden is namelijk de jackpot van de Staatsloterij gevallen.

In één klap je leven op z’n kop door de Staatsloterij

We kunnen met enige zekerheid stellen dat het winnen van een prijs als deze je leven voorgoed op z’n kop zet. Uiteraard is alle privé-informatie van de betreffende winnaar onbekend, maar met een dergelijk bedrag ziet je leven er ineens een heel stuk anders uit. Ongeacht hoe ’t voorheen was. Zoals gebruikelijk bij het winnen van een dergelijke geldprijs, ontvangt de winnaar – indien gewenst – begeleiding en advies. Daarnaast wordt hij/zij uitgenodigd op het hoofdkantoor van de Staatsloterij voor het in ontvangst nemen van de prijs. Er is in ieder geval weer iemand in Nederland gigantisch gelukkig geworden en dat kunnen wij ons heel goed voorstellen.