Het veelgeprezen Franse scheepswerf Ocean Yachts heeft onlangs een nieuw ontdekkingsschip gelanceerd, genaamd Nemo 50 Ice. Het superjacht is tot stand gekomen door Aldo Marina in samenwerking met Fulbio de Simoni. Zoals de naam van het nieuwste superjacht al prijsgeeft, is het schip 50 meter lang. De superjacht is volledig van aluminium en klaar om rond de regio Antarctica te varen. 

Nemo 50 Ice Superyacht streeft naar perfectie met het innovatieve ontwerp

Het schip beschikt over innovatieve ontwerpfuncties en geavanceerde apparatuur. Deze maken het mogelijk om in zeer extreme omstandigheden op zee te varen. Daarbij beschikt het schip een speciale technische zone aan de voorkant. Landingsvaartuigen die aan boord zijn opgeslagen kunnen gemakkelijk worden gelanceerd en teruggevonden met  behulp van de speciale handling-appartuur van het jacht. Het schip bevat twee CAT C32 1450HP-motoren, die goed genoeg zijn voor een topsnelheid van 16 knopen en een kruissnelheid van 14 knopen.

Comfortabel en luxueuze varen met de jacht van Ocea Yachts

De Nemo 50 Ice Superyacht biedt plaats aan maximaal 10 passagiers en voelt aan als een thuis weg van huis. Het vertrek van de eigenaar is volledig over de breedte getrokken en beschikt over een privélounge, badkamer en sauna. De overige passagiers overnachten in ruime hutten waar ze volledig kunnen ontspannen.

Nemo Ice 50Superyacht Pure Luxe Nemo Ice 50 Superyacht Pure Luxe

Bron: Luxatic