Een villa met oceaanzicht op Hawaï klinkt iedereen waarschijnlijk als muziek in de oren. Het is nu mogelijk om een prachtige villa op het eiland Maui te kopen, dat speciaal is ontworpen om het luxueuze interieur te laten samen komen met de prachtige kust. Het optrekje kost je wel even 49 miljoen dollar, maar dan kun je met gepaste trost zeggen dat je een van de mooiste huizen op Hawaï bezit.

Een gigantische villa op Maui, Hawaï

De gigantische villa ligt in Kapalua, een dorpje op het eiland Maui. Het uitzicht is werkelijk fantastisch, niet alleen kijk je uit op de helderblauwe zee, je kunt ook twee naburige eilanden zien liggen. Het perceel van in totaal ruim 1850 vierkante meter bevat onder meer 8 slaapkamers en 8 baden. Je hoeft je verder nergens zorgen om te maken als je hier tot rust komt, alleen maar te genieten van al het moois wat je tot je beschikking hebt.

Villa Hawaï PURE LUXE

Het huis bestaat uit twee vleugels, die samenkomen via de grote woonkamer in het midden. Deze woonkamer kijkt uit op een prachtig terras met verschillende lagen dat uiteindelijk uitkomt bij het grote zwembad. Dit alles uiteraard met een perfect uitzicht op zee en de zonsondergang. Wil je je vrienden of familie een aantal dagen uitnodigen? Ook dat is geen enkel probleem. Er zijn vier ruime gastkamers met elk een eigen veranda. Verder zijn er ook een filmruimte en een game room.

De eigenaren zelf hebben natuurlijk de beschikking over de master bedroom. Die luxe kamer doet bijna denken aan een complete spa, met een groot bad dat uitkijkt op de mooie tuin en daarachter de oceaan. Al met al heeft dit enorme huis ruimte genoeg om prima tot rust te kunnen komen. Het kost je wat geld, maar als je hebt is het dit zeker waard!

Bron:Luxatic