Zondagen zijn rustdagen, althans zo werden ze door de Heer bedoeld. Niet raar dus dat we massaal niets doen op zondag, het is namelijk geoorloofd. Een drukke week achter de rug, eventjes helemaal niets en intens genieten van een wekker – die niet gaat. Hoe doe je dat beter dan in bed? Een probleem:  vroeg of laat moet je uit bed omdat je of iets nodig hebt of gewoon wat anders wil. We denken dat dat met dit bed wel anders zal zijn. De Italiaanse Ivan Tallarico heeft met de HiCan een bed ontworpen dat je volledig af laat zonderen van de buitenwereld. Met een home-entertainment systeem erin verwerkt en afsluitbare zijkanten – laat die zondag maar komen.

Ontspanning op z’n best in bed

Het bed is een product van een jarenlange poging om het meubelstuk zo comfortabel mogelijk te maken. Zoals je ziet in de foto’s lijkt het alsof dit bed een ruimteschip is. Niets is minder waar uiteraard. Het bed is zodanig ontwikkeld dat er in het voeteneinde een scherm is verwerkt formaatje bioscoop. Het geluid komt uit speakers aan weerszijden van het bed, verwerkt in de constructie.

bed HiCan design ontspanning Italiaans ontwerp Pure Luxe

Mocht je je volledig af willen sluiten van de buitenwereld, dan is het mogelijk om de zijkanten af te sluiten. Zo kun je je helemaal terugtrekken in je eigen wereld en genieten van de beste serie of een ijzersterke film. We raden je wel aan om van tevoren even een ontbijtje, lunch en wijntje te regelen – zodat je er werkelijk niet meer uit hoeft. Zie het als een luxueuze manier van in retraite gaan. Als dit je nieuw slaapplek wordt, dan zul je wel diep in buidel moeten tasten. De verwachting is namelijk dat het bed zo’n €36.000 gaat kosten. Niet goedkoop, maar wél de ultieme slaapkamer ervaring.

bed HiCan design ontspanning Italiaans ontwerp Pure Luxe