Als het gaat om design en stijl, dan is er niets zo gevoelig als een interieur. Of het nu gaat om de inrichting van een kantoorruimte, een woonkamer of slaapkamer: smaak en design is overal anders. Het is dan ook bijna onmogelijk om meubilair te ontwerpen dat zich leent voor iedere stijl, of dermate tijdloos is dat het praktisch nergens misstaat. Toch is Blox Luxury Furniture erin geslaagd om dat te zijn wat voorheen onmogelijk leek: stijlvol, luxueus meubilair dat in iedere stijl een passende functie kan bieden.

Blox Luxury Furniture is het veelzijdige element in ieder interieur

Blox is niet zomaar een lijn van meubilair ontstaan uit de wens iets ‘leuks’ te maken. Nee, de stijlvolle, eensgezinde meubelstukken zijn ontstaan uit een gemis dat zich duidelijk uitte in een periode van jarenlange interieurbouw op maat. De creatieve geest achter het nieuwe merk kreeg te maken met de problemen die iedereen ervaart bij het samenstellen van een interieur: de moeite met het creëren van een eenheid.

blox luxury furniture meubilair design Pure Luxe

Daarmee wordt ook meteen de essentie van Blox samengevat en tevens duidelijk gemaakt waarom het concept zo sterk in elkaar steekt. Het is namelijk een lijn van meubilair die niet alleen zorgt voor een herkenbare, kwalitatieve toevoeging aan ieder interieur – maar het is tevens een aspect dat naadloos in z’n omgeving opgaat. Als iets ‘lelijk’ en ‘storend’ is in een interieur, dan is dat wel het gebrek aan balans en eenheid.

blox luxury furniture meubilair design Pure Luxe

Luxe door kwaliteit, styling en materiaalgebruik

Uiteraard kun je als merk gespecialiseerd niet zomaar ieder materiaal gebruiken en pretenderen op hoog niveau producten af te leveren. Het is belangrijk dat je de juiste materialen combineert, een verfijnde afwerking laat zien én de consument de mogelijkheid geeft tot aanpassen. Juist dat is waarin Blox een sterke middenweg weet te vinden.

blox luxury furniture meubilair design Pure Luxe

De combinatie van high-end design met hoogwaardige materiaal-gebruik maakt dat het meubilair geschikt is voor iedere ruimte en niet snel verveelt. Vaak wordt men wild van ingewikkeld design en out-of-the-box denken wat betreft functionele vormen. Toch is het meermaals bewezen dat simplistische ontwerpen zich het sterkst vertalen naar een eenheid in de ruimt én praktisch geen houdbaarheidsdatum kennen.

blox luxury furniture meubilair design Pure Luxe

Geborsteld eiken en hard-steen vormen de basis voor het stijlvol geheel

Blox zal worden vormgegeven en gerealiseerd worden uit een basis van geborsteld eiken gecombineerd met hard-steen. Er kan gekozen worden uit beits-afwerking of een ral-kleur. Daar bovenop is er de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende soorten hard-steen en vier verschillende soorten stoffeer-werk van AA-kwaliteit. Hiermee wordt een hoogwaardig product gegarandeerd en veelzijdigheid en toepasbaarheid in ieder interieur gerealiseerd.

blox luxury furniture meubilair design Pure Luxe

Vanaf vandaag is het mogelijk om Blox te bestellen via de website. Door de veelzijdigheid is het mogelijk om een interieur in één dag in te richten. Daar komt nog eens bij dat een geavanceerd voorraadsysteem ervoor zorgt dat alle meubilair in korte levertijd door heel Europa geleverd kan worden. Op de website kun je jezelf laten inspireren en tevens eenvoudig een bestelling plaatsen of meer info opvragen. De eerste leveringen zullen plaatsvinden in oktober 2019. Interesse uit de makelaardij, projectontwikkeling of architectuur kan via het email-adres contact opnemen met Blox.

www.blox.sale | info@blox.sa