Het is voor ons altijd lastig voor te stellen dat mensen zich daadwerkelijk wagen aan jachten met een lengte die verder rijkt dan een voetbalveld. Want, in alle eerlijkheid: zoveel ruimte is natuurlijk niet nodig. Aan de andere kant wagen mensen zich ook aan gigantisch grote huizen, dus misschien zijn we wel een beetje hypocriet. Desalniettemin is deze nieuwe creatie van Columbus Yachts weer iets om je vingers bij af te likken. Maar liefst 120 meter aan ongekende weelde.

Het Columbus Classic superjacht is extreem in ieder opzicht

Laat die Italianen bij Columbus Yachts maar schuiven. Al eventjes geleden werd de Columbus Classic 80 meter Dragon geïntroduceerd en dat bleek een groot succes te zijn. Genoeg reden voor de scheepsbouwer om te besluiten het nog net iets grootser aan te pakken. Het resultaat: dit Columbus Classic 120 meter – ontworpen door Hydro Tec.

columbus yachts columbus classic 120 Pure Luxe

Er is een ontwerp gemaakt dat enigszins doet denken aan de dreamliners uit de 19e eeuw, maar dan wel met de allure van de moderne tijd. Het jacht is uitgerust met raampartijen die volledig van vloer tot plafond lopen. Met 10 cabines op het hoofddek is er plaats voor zo’n 20 passagiers aan boord van deze luxueuze geweldenaar.

De Master Suite is een 260 vierkante meter tellende ruimte welke een dek hoger is gesitueerd. Verder is er ruimte voor een zwembad op het achterdek, maar ook achter de lager gelegen beach club is nog een zwembad te vinden. Uiteraard is er een tender garage aanwezig, met plaats voor twee 12-meter lange tenders. In die garage is tevens een duikruimte ingericht en is er plaats voor een passagiersbootje. Bovendien kun je er enkele jetski’s kwijt en ander leuk waterspeelgoed.

Het geheel is tevens voorzien van een speciale alfresco eetruimte, een welness-ruimte én diverse lounge area’s. Praktische zaken als massageruimte en diverse badkamers zijn uiteraard ook niet vergeten. Al met al is dit nieuwe Columbus Classic jacht een creatie waar je vrijwel geen nee tegen kunt zeggen. Prijzen kunnen we jullie helaas niet verklappen, maar het zal nét iets meer zijn dan de gemiddelde woning in ons kleine kikkerlandje.

Bron: Columbus Yachts