Als je het geluk hebt dat je op het juiste adres wordt geboren, dan kan het zomaar zo zijn dat het een en ander al geregeld is nog voordat je er erg in hebt. Neem nou bijvoorbeeld basale zaken als auto’s en huizen. Als je als jonge telg van bekende/vermogende ouders ter wereld komt, zijn dit soort zaken vrij eenvoudig geregeld. Zo koopt Linda de Mol voor zowel zoon als dochter een woning in Amsterdam. Ook wereldberoemde DJ Afrojack volgt dit voorbeeld. Hij is alleen iets eerder dan mevrouw de Mol. Zijn 4-jarig dochtertje heeft nu al een woning van hem gekregen.

Afrojack koopt huis aan het water in Amsterdam

Een stukje onderdak financieren in Amsterdam lijkt steeds minder reëel voor de gewone burgerij. Anders is dat voor de mensen die bulken van het geld, zoals Nick van de Wall. Hij heeft namelijk besloten voor een bedrag van €635.000 een nieuw optrekje te kopen voor z’n dochtertje. Hoewel het dochtertje pas 4 lentes jong is, kun je natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het realiseren van een plekje voor haar. Het huis stond overigens te koop voor een bedrag van €650.000, Afrojack heeft er dus een leuk zakcentje van af weten te snoepen.

dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe

Het betreft een zeer luxe designwoning aan het water met een oppervlakte van circa 150 vierkante meter. Er is een totaal van vijf slaapkamers aanwezig en twee badkamers. Verdeeld over drie woonlagen is het huis voorzien van alles wat nodig is om er onbezorgd te wonen. Het huis beschikt over een dakterras én een ruime achtertuin die maar liefst 67m2 telt. Deze grenst direct aan het water, dus met wat extra geld kun je ook nog een prima plekje voor je sloep realiseren. Om het geheel af te maken is er een studio (met aparte ingang) aanwezig en bevat het pand een inpandige garage, die plek biedt aan twee auto’s. Kortom, de perfecte investering voor een toekomstige jongedame met drang om het ouderlijk nest te verlaten.

dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe dj afrojack dochtertje vegas woning Amsterdam Pure Luxe

Bron: Bekendeburen