Nu we praktisch met heel Nederland aftellen richting de tweede halve finale in Champions League, is het wéér Ajax dat de klok slaat. De Amsterdamse voetbalclub beleeft een uitermate sterk seizoen in de competitie, de beker (welke al binnen is) én de Champions League. Het maakt dat Ajax praktisch iedere dag wel een headline weet te halen en dat is niet anders als het om luxe gaat – horloges in dit geval. De connoisseurs van Amsterdam Vintage Watches besloten hun innerlijke Sherlock Holmes los te laten en het resultaat is een video met daarin de horloges van de Amsterdamse voetbalformatie.

De Ajax-spelers zijn traditioneel, stijlvol, uitgesproken en ’twijfelachtig’ bij de tijd

Uiteraard is de verzameling horloges die gespot worden ‘divers’ te noemen. Om te beginnen is Ajax, net als vele andere topclubs, in zee gegaan met Hublot. Uiteraard resulteert dit partnership in een verdwaalde Hublot die zo nu en dan opduikt om de pols van een aan Ajax gelieerd individu. Gelukkig is dit niet alles. Zo is de Amsterdamse formatie eveneens ‘on speaking terms’ met het grote Schaap & Citroen. Wat dus automatisch resulteert in een prettige ingang voor de horloge-hongerige atleet.

We zijn de mannen bij Amsterdam Vintage Watches dankbaar voor het speurwerk, want naast de Rolexen van Ziyech en Mazraoui – en de Patek van Schöne – waren de overige stukken nogal onbekend. Het zal ons benieuwen of de spelers tevens een horloge ontvangen bij een eventuele bekroning van het huidige voetbalseizoen. Duidelijk is wel: een aantal voetballers heeft een uitmuntende smaak. Uiteraard wensen we de complete selectie veel succes voor de tweede ontmoeting met Tottenham vanavond. Laat Amsterdam – en Nederland – opnieuw ontploffen van vreugde. Kunnen jullie daarna een horloge kopen om ’t te onderstrepen.

Bron: Amsterdam Vintage Watches