Het is natuurlijk niet ongewoon om een appartement aan te schaffen in Amsterdam als je profvoetballer bent. Zo is ook de prijs van €1.000.000 niet echt iets waar we raar van opkijken. Wat natuurlijk wél koren op de molen ‘der Speculatie’ is, is het feit dat het hier Steven Bergwijn betreft. De voetballer die aangeeft gelukkig te zijn bij het PSV, maar tevens op de hoogte is van de belangstelling van Ajax. Hoe dan ook, het appartement is beslist niet verkeerd.

Steven Bergwijn koopt een riante 180 vierkante meter in Amsterdam

Waar het appartement precies ligt moeten we jullie verschuldigd blijven, maar onze vrienden van Bekende Buren hebben wederom puik speurwerk geleverd en kunnen ons in ieder geval wat informatie verschaffen. Het appartement is onderdeel van een complex en ligt op de eerste verdieping. Met een woonoppervlak van 180 vierkante meter.

steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe

Het vijfkamer appartement heeft €920.000 moeten kosten en volgens ingewijden heeft hij er een hypotheek van €999.000 op laten vestigen. De 180 vierkante meter is verdeeld over vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er ruimte voor een luxueuze keuken met diverse inbouwapparatuur én een kookeiland. Om het geheel compleet te maken heeft Steven Bergwijn eveneens twee parkeerplaatsen erbij gekocht in de kelder van het complex. Naar het schijnt heeft hij hier nog eens €40.000 voor betaald. We zijn zeer benieuwd of dit een stap is richting een nieuwe club. De tijd zal het leren.

steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe steven bergwijn psv eindhoven appartement amsterdam Pure Luxe

Bron: Bekende Buren