Als je een fervent fan bent van de serie Ozark, dan ben je zeer waarschijnlijk enigszins bekend met ‘The Ozarks’: een omgeving van bergen en meren in de Amerikaanse staat Missouri. Het is precies die omgeving waar deze boot, de startboot die gebruikt wordt bij de jaarlijkse ‘Shootout Boat Race’, op ongelukkige wijze aan land kwam. Kijkt mee naar de manier waarop deze klungelige chauffeur zijn waardevolle lading in no-time weet te verprutsen.

Startboot Shootout Boat Race komt aan land en doet dat niet helemaal naar wens

Als je een boot op een trailer moet laden, dan is het natuurlijk essentieel dat je dit doet met de grootst mogelijke voorzichtigheid. Los van het feit dat je te maken hebt met een kostbare lading, is het ook nog eens zo dat een fout niet zo makkelijk te corrigeren is. Het is dan ook redelijk ‘vreemd’ te noemen dat de boot uit het water wordt getakeld en daarbij op een redelijk ongemakkelijke manier op de trailer staat.

In de video is duidelijk te zien dat het 3 miljoen dollar kostende bootje al aardig schuin het water uit komt. Wat er vervolgens gebeurt is een samenkomst van omstandigheden. Een amateuristische chauffeur, een verkeerde inschatting en een boot die vanaf seconde 1 al weg wil van die trailer. Enfin, kijk maar naar de video en je ziet wat we bedoelen.

Bron: Youtube