Als je op vakantie gaat, dan doe je dat natuurlijk om te genieten van je rust en volledig ontspannen terug te keren in het dagelijks leven. Zo is dat voor ons en zo is dat ook voor de supersterren van deze wereld. Neem bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo: de Portugese superster gaat op vakantie om te ontsnappen aan de dagelijkse chaos. Groot gelijk heeft ‘ie. Als dat dan ook nog eens gelukt is, dan kun je als bediende hopen op een forse fooi, zo blijkt.

Cristiano Ronaldo verblijft met z’n zoontje en vriendin in het Westin Resort

Het resort waar de Portugese superster verbleef is natuurlijk niet zomaar een onderkomen. Om een paar nachten in het Westin Resort te mogen verblijven ben je gemiddeld zo’n €9.000 per nacht(!) kwijt. Niet geheel ondenkbaar dat een persoon van Ronaldo’s kaliber dergelijke prijzen neertelt om zichzelf van een beetje rust te verzekeren. Toch is privacy zelfs op zo’n plek niet gegarandeerd. De internationale paparazzi doet er alles aan om een uniek vakantiekiekje van de voetballer te schieten en daar zit hij natuurlijk niet op te wachten. Geef hem eens ongelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Om te voorkomen dat z’n vakantie op ieder willekeurig moment verstoord werd door paparazzi had Cristiano Ronaldo aan de resort-medewerkers gevraagd of ze de paparazzi bij hem uit de buurt konden houden. Je raadt het al: daar zijn de medewerkers goed in geslaagd. Zó goed, dat Ronaldo z’n dankbaarheid kenbaar heeft gemaakt met een fooi die maar liefst €20.000 telt. Dat is nog eens een gebaar.

Bron: The Daily Mail