Een Land Rover Defender is misschien wel ’s werelds meest geapprecieerde terreinwagen ooit. Ondanks z’n ruwe uiterlijk heeft de Defender altijd gefungeerd als een soort stijlicoon, zeker de vroegere modellen. Het is dan ook niet gek dat menig autoliefhebber enthousiast wordt bij het zien van dit exemplaar uit 1993. Het mooiste van alles? Je kunt meebieden op eBay.

Een vintage Land Rover Defender is de droom van menig autoliefhebber

Het is natuurlijk een smak geld voor een auto die relatief Spartaans is, maar dat maakt deze Land Rover Defender niet minder aantrekkelijk. We weten niet of deze specifieke bolide onderworpen is aan perfect licht en de juiste fotografie, maar vooralsnog lijkt het een exemplaar waar menig liefhebber vrolijk van zal worden. Er kan uiteraard op geboden worden, maar voor een bedrag van ruim €60.000 kun je ‘m vrij zeker direct ophalen.

land rover defender 110 ebay bieden Pure Luxe

Zoals duidelijk te zien is, is deze specifieke Land Rover Defender 110 onderworpen aan een serieuze opknapbeurt. Zo is vrijwel al het plaatwerk aangepakt en is er geen koppakking onaangeraakt gebleven. Bovendien heeft de vorige eigenaar de Defender voorzien van een nieuwere Land Rover 200 TDI motor. Daarnaast is er T77 versnellingsbak geplaatst. Om het geheel af te maken is het interieur aangepakt en voorzien van hoogwaardig leder – bovendien zijn er enkele details toegevoegd aan exterieur zoals de originele Land Rover side-steps en het gigantische touw. Kortom, een echt pareltje.

land rover defender 110 ebay bieden Pure Luxe land rover defender 110 ebay bieden Pure Luxe

Bron: eBay