Dat je met een populair Youtube-kanaal goed geld kunt verdienen, daar hebben we jullie al vaker van proberen te overtuigen. In dit digitale tijdperk kan de juiste ‘content’ gouden bergen opleveren, weet ook Enzo Knol. Eén van ’s lands bekendste Youtubers heeft zijn succesvolle carrière nog maar eens wat extra glans gegeven. De jongeman heeft een kans gekregen om vervroegd over te gaan tot de aanschaf van een Lamborghini Urus – en dat liet ‘ie zich geen twee keer zeggen.

Enzo Knol koopt z’n Lamborghini Urus eerder dan verwacht

Het verhaal deed z’n intrede ongeveer 3 dagen geleden toen de Youtube-ster zijn 27e levensjaar in wist te luiden met een ritje in een knalgele Lamborghini Urus. Op dat moment vroeg hij al aan zijn volgers of het ‘vet’ zou zijn om zijn Jeep in te ruilen voor een Lamborghini Urus. Die woorden werden niet veel later aardig wat kracht bijgezet. Gister postte Enzo Knol namelijk een foto en video op zijn Instagram-kanaal waarop te zien is dat hij over is gegaan tot de koop van een Lamborghini Urus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Wat ons betreft heeft hij er verstandig aan gedaan om niet te gaan voor een knalgeel exemplaar, maar een ietwat stijlvollere metallic grijze kleur te kiezen. Volgens bronnen is de Lamborghini Urus van Knol niet geheel nieuw: er zou 455km op de teller staan. Een gunstige bijkomstigheid, daar hij dus niet de nieuwprijs heeft betaald, maar eigenlijk wel een nieuwe auto rijdt. We kunnen wel concluderen dat de heer Knol snode plannetjes heeft gesmeden. Het lijkt ons namelijk hoogst onwaarschijnlijk dat je op een periode van 2 dagen overgaat van ‘wat als’ naar ‘daadwerkelijk een Urus kopen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op