Laten we beginnen bij het astronomische bedrag waarvoor dit huis in de etalage staat. Met een prijskaartje van maar liefst 135 miljoen dollar kan dit huis – indien men het koopt voor dit bedrag – het allerduurste huis van LA ooit zijn. Je vraagt je natuurlijk af wat er voor nodig is om een dergelijk bedrag te mogen vragen van een potentiële koper – nou wij ook. Dus gingen we op zoek naar de specificaties en uitleg die bij dit huis horen.

Het huis in Beverly Hills, LA telt maar liefst 11.500 vierkante meter aan oppervlak

Een verkoopprijs van deze aard moet natuurlijk ergens tot stand komen. En hoewel dit huis praktisch alleen maar extreme eigenschappen laat zien, is het feit dat de woning in LA staat al een hele grote springplank. Daarnaast is het een woning die een ongelooflijke oppervlakte met zich mee brengt. Kortom, een gedegen fundament voor het vragen van de hoofdprijs (al vragen we ons af of je dergelijke miljoenen überhaupt kunt rechtvaardigen).

woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe

Uiteraard is het gehele onderkomen op de meest private wijze gesitueerd. De ruim 11.500 vierkante meters zijn voorzien van airconditioning én het kavel wordt omringd door een riante heg. Om toegang te krijgen tot de woning volg je door een poort de oprijlaan totdat je bij de voorzijde van de woning uitkomt. Eenmaal aangekomen bij het huis begint het onder de indruk zijn van de vele ruimtes. Zo telt de woning twaalf slaapkamers – wat veel is – maar het dubbele aantal(!) aan badkamers.

woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe

Comfort en luxe van het hoogste niveau

Uiteraard is het niet alleen maar de massa die zorgt voor deze astronomische prijs. Nee, ook wat betreft ontspanning is overal aan gedacht bij deze residentie. Zo kun je volledig tot rust komen in het 50-meter lange zwembad, een infinity pool met uitzicht over de omringende canyon. Volgens goed ingelichte bronnen zou dit het grootste zwembad zijn dat ooit is aangelegd in het Beverly Hills-gebied. Bovendien is er een gigantische tuin aanwezig die perfect geschikt is voor een aantal heerlijke zomerse feestjes. De woonkamer grenst direct aan de tuin en is toegankelijk door middel van grote glazen schuifpuien.

woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe

De koek is overigens nog lang niet op. Het huis is namelijk ook nog eens perfect geschikt voor de bewoner die graag actief is. Zo is er een heuse boksring aanwezig, kun je met gewichten smijten en is er de mogelijkheid tot zweten in een cardio-ruimte. Als je liever toeschouwer bent, dan kun je je hart ophalen in de sportbar die volledig ingericht is voor het bekijken van sportwedstrijden of gewoon genieten met vrienden en familie. Kortom, het huis is werkelijk van alle denkbare zaken voorzien.

woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe woning beverly hills los angeles huis Pure Luxe

Bron: RobbReport