U kunt nu alles in één hebben: lifestyle, luxury, locatie en gelimiteerde belasting aansprakelijkheid. De villa, genaamd Castillo Caribe, is een van de grootste en mooiste villa’s aan het strand van een Caribisch eiland. De villa bestaat uit 8 slaapkamers en 8 badkamers verdeeld over een woonoppervlak van 4460 vierkante meter.

In ’t paradijs, met zo’n onderkomen, is niet verkeerd

Over het gigantische woonoppervlak zijn ook nog een bioscoop, poolkamer, loungeruimte en verschillende dining rooms verdeeld. Het huis heeft een eigen zwembad die in een grot onder het huis doorloopt zodat er in de hitte ook overdekt kan worden gezwommen. Dit alles samen voor een prijskaartje van iets meer dan 36 miljoen euro.

Lees meer over het huis op de website van James Edition.

Lees ook:  David Copperfield Koopt Duurste Villa van Las Vegas (Video)