Als je de beschikking hebt over de nodige financiële middelen, dan wil het nog wel eens fout gaan. Althans, de verleidingen worden steeds groter en ze weerstaan is niet altijd even makkelijk. Zo moet ook Britse multi-miljonair Jody Sanders het ervaren hebben. Hij was namelijk niet in staat om z’n peperdure Rolls-Royce cabrio uit de gevel van een tabakszaak te houden.

De Brit parkeert z’n Rolls-Royce zondagavond midden in de tabakszaak

Op camerabeelden van de tabakszaak is duidelijk te zien dat de Rolls-Royce met een enorme vaart achteruit door de glazen pui van de tabakszaak rijdt. Achterin het voertuig zitten twee bikini-babes welke natuurlijk de volle laag ontvangen van glas en rondvliegend puin. Zoals in de video duidelijk is te zien, maakt de Brit zich daarna snel uit de voeten met de twee gewillige dames in ’t kielzog. Zeer aannemelijk is dat hij gedronken heeft en juist daarom niet gepakt wilde worden.

britse miljonair jody sanders crash rolls-royce majorca Pure Luxe

Foto: The Sun

britse miljonair jody sanders crash rolls-royce majorca Pure Luxe

Foto: The Sun

Toen de politie arriveerde werd alleen de lege Rolls aangetroffen. Volgens omstanders zijn de Britse playboy en z’n vrouwelijke metgezellen te voet verder gegaan – naar alle waarschijnlijkheid om een eventuele blaastest te ontwijken. De schade zal niet veel interesse genieten van de miljonair, die regelmatig wordt gespot met dure auto’s, dames en flessen champagne. Het voorval had overigens veel erger af kunnen lopen. Een restaurant naast de tabakszaak had op dat moment minstens 20 mensen aan tafel. Hij mistte die mensen op een haar na. Vooralsnog is Sanders spoorloos, maar hij zal ongetwijfeld vroeg of laat ingerekend worden.

Bron/Fotografie: The Sun