Marokko is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig als ’t gaat om het zijn van een populaire vakantiebestemming. Het Noord-Afrikaanse land trekt steeds meer mensen die geïnteresseerd zijn in de cultuur en ontdekt hebben dat het er prima vertoeven is. Ook wij zien steeds vaker veelbelovende plekjes en mogelijkheden opdoemen in het warme land. Neem nou bijvoorbeeld dit resort in Marrakech, het is absoluut geen straf om daar een paar dagen of zelfs weken te verblijven. Datzelfde geldt voor deze prachtige villa; Villa Lotus.

Villa Lotus in Essaouira is alles wat je zoekt in een luxe vakantieverblijf

Als je op zoek bent naar ongekende rust, dan is deze villa een absolute aanrader. Villa Lotus ligt afgelegen en is niet omringd door andere woningen of wat dan ook. Het is een plek waar je volledig kunt ontspannen en genieten van alle mooie designaspecten die deze villa te bieden heeft. De woning is gebouwd van steen en beton en ligt aan de voet van een heuvel aan de rand van Essaouira.

Er is ruimte voor 3 slaapkamers en een totaal van 6 gasten. Door de constructie op bepaalde plekken te onderbreken met hout is er een mooie natuurlijke grens gecreëerd. De woning mag dan wel gebouwd zijn met natuurlijke materialen, het interieur ademt moderniteit. Er is een goede mix aanwezig tussen moderne kunst en mid-eeuws design. Een van de meest in het oog springende details is toch wel het L-vormige zwembad. Dit vormt tevens de binnenplaats van het verblijf. Vanuit deze binnenplaats heb je een magnifiek uitzicht over de Atlantische Oceaan. Bekijk de foto’s maar en oordeel zelf. Het ziet er zeer uitnodigend uit, je moet alleen bereidt zijn om in de buidel te tasten. Een nachtje Villa Lotus kost €1000. Wie neem je mee?

villa lotus marokko essaouira vakantiehuis Pure Luxe villa lotus marokko essaouira vakantiehuis Pure Luxe villa lotus marokko essaouira vakantiehuis Pure Luxe villa lotus marokko essaouira vakantiehuis Pure Luxe

Bron: LeCollectionist