Dat luxe huizen niet enkel en alleen op de voor de hand liggende plekken te vinden zijn, dat bewijst deze enorme woonboerderij in Weesp. Deze woning – genaamd ‘The Barns’ – is werkelijk een oase van ruimte, comfort en luxe. Het huis ligt op slechts een kwartiertje van de grote stad Amsterdam, dus wat dat betreft mis je niets. Op Funda was het huis in de eerste week van z’n plaatsing het best bekeken onderwerp – wat natuurlijk niet echt verbazingwekkend is.

The Barns

Wanneer je dit huis binnenstapt ben je direct onder de indruk van de indeling en immense ruimtes. Het totale perceel bestrijkt maar liefst 5715 vierkante meter en de totale vloeroppervlakte beslaat zo’n 600 vierkante meter. De woonboerderij is werkelijk van alle gemakken voorzien. Hij biedt ruimte aan maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een luxe wijnkelder. De slaapkamers zijn zodanig ingericht dat ze ook kunnen functioneren als loft.

woonboerderij the barns in weesp Pure Luxe

De badkamer is volledig uitgerust met designelementen en in de master suite vinden we zelfs een bibliotheek. Het bijgebouw dat zo’n 84 vierkante meter betreft is volledig in te richten naar eigen smaak. Het is volledig ingericht om te dienen als extra woonruimte, kantoorruimte of atelier. Een ander aantrekkelijk detail is het feit dat de woonboerderij middenin een beschermd natuurgebied ligt – de omliggende natuur is daadwerkelijk prachtig en bovendien onaangetast.

woonboerderij the barns in weesp Pure Luxe

 

Bij de bouw van dit majestueuze object is heel erg rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van driedubbel glas, is het huis optimaal geïsoleerd en wordt er gebruik gemaakt van opwarming door middel van aardwarmte. Uit de foto’s is direct op te maken dat de afwerking, het materiaalgebruik en de inrichting werkelijk van ’t hoogst mogelijke niveau zijn.

woonboerderij the barns in weesp Pure Luxe

Serieuze gegadigden zijn van harte welkom om dit paleis liggend in een oase van rust te bezichtigen. Op Funda wordt dan ook de nadruk gelegd op het ervaren van dit bouwwerk. De huizenmarkt trekt weer aan, maar toch is dit object verlaagd in vraagprijs. Zo kostte de woonboerderij in eerste instantie €4.250.000, maar ligt de vraagprijs nu iets lager: €2.995.000.

Bron: Funda