Foto’s maken van de gebeurtenissen in je leven is tegenwoordig heel normaal. En dan vooral van de mooie dingen, zoals reizen. Deze familie neemt dit dan ook heel serieus en biedt een fotograaf ongeveer €88.000 per jaar om foto’s te maken. Bovendien mag je dan het hele jaar gratis meereizen. Kun je dus goed overweg met een camera en houd je van reizen, dan is dit wellicht de ideale baan.

Een privé-fotograaf voor familiefoto’s

De advertentie werd geplaatst op een website waarop fotografen kunnen worden geboekt. De familie in kwestie zoekt een fotograaf die het hele jaar mee kan reizen en daarvoor ongeveer 88.000 euro zal ontvangen. De familie is kort geleden hun fotograaf kwijtgeraakt, die semi-permanent foto’s van de familie nam. Ze willen hun leven vastleggen in de mooiste beelden, op de mooiste plekken. De kandidaat wordt verwacht in staat te zijn om voor periodes tot drie maanden mee te reizen, en tot 10 uur per dag te werken. Hierbij kom je op evenementen zoals de formule-1 in Monaco en ga je skiën in Val d’Isere. Daarnaast krijg je dus goed betaald en 30 dagen vakantie.

De fotograaf komt terecht in een luxe wereld

Het is niet bekend om welke familie het precies gaat, omdat ze ervoor kiezen om privé te blijven. Volgens bronnen gaat het om een familie die huizen heeft over de hele wereld en werkt in hoge kringen. De man die het platform waarop fotografen geboekt kunnen worden op heeft gericht zegt over het verzoek: ”In eerste instantie verbaasde dit verzoek ons nogal, omdat het meestal om eenmalige opdrachten gaat. Maar we brengen klanten graag met fotografen in contact, dus dit is een mooie opdracht.” Voor een fotograaf die houdt van reizen is dit perfect, zeker omdat je nog goed betaald krijgt ook.

Bron: LuxuryLaunches