Een luxueuze villa is natuurlijk nooit verkeerd. Ditmaal is het echter een pareltje waar menigeen jaloers op is. De Zuid-Hollandse villa is gelegen in Rockanje en is zowel van binnen én van buiten tot in de details geperfectioneerd. Het prachtige rieten dak, het comfortabele zwembad, de entree en natuurlijk de slaapkamers waar je maar al te graag een keer wilt overnachten.

De landelijke villa dat een en al luxe uitstraalt

Deze fantastische villa, uit het bouwjaar 2006, is gelegen in het altijd mooie en rustige Rockanje. De woning staat op een perceel 2.800 vierkante meter. Bij binnenkomst kom je terecht in een stijlvolle hal met een ronde marmeren trap en vide. Vanuit de hal is de sfeervolle woonkamer te bereiken. Deze heeft onder andere grote ramen en meerdere openslaande deuren richting het terras. De Clive Christian woonkeuken met bijkeuken is bovendien een aspect aan de woning waar we ons prima thuis kunnen voelen. De eerste verdieping bevat 3 slaapkamers en 2 badkamers, op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer aanwezig.

Zeeuwse Villa Rockanje te koop Pure Luxe

Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij het woongedeelte. Het beschikt over een prachtig zwembad inclusief buitendouche, moestuin, jacuzzi, een garage met bovenwoning en een groot tuinhuis. Om het allemaal nog wat luxer te maken is de villa bovendien op loopafstand gelegen van het strand, bossen en duinen. Voor maar liefst €1.895.000 k.k. kun je eigenaar worden van deze luxueuze villa.

Zeeuwse Villa Rockanje te koop Pure LuxeZeeuwse Villa Rockanje te koop Pure LuxeZeeuwse Villa Rockanje te koop Pure LuxeZeeuwse Villa Rockanje te koop Pure LuxeZeeuwse Villa Rockanje te koop Pure LuxeZeeuwse Villa Rockanje te koop Pure Luxe

Bron: Funda