In hartje Amsterdam is genoeg moois te vinden als ’t aankomt op woonruimte. Het is weliswaar een drukke, overbevolkte stad, maar de karakteristieke herenhuizen en grachtenpanden verspreid door de stad houden de charme hoog. Als je op zoek bent naar een spectaculair onderkomen in onze hoofdstad en graag een wandeling maakt, dan is dit appartement gelegen aan de Prins Hendriklaan de perfecte uitvalsbasis voor je.

Luxe appartement aan de Prins Hendriklaan 31 A

Als je op zoek bent naar een ruim appartement dat in een prachtige buurt ligt, dan is dit appartement een prima optie. Gelegen aan de rand van het Vondelpark (slechts één straat verwijderd van deze prachtige plek) met een totaaloppervlak van 365 vierkante meter. Het appartement zelf bestrijkt zo’n 325 vierkante meter, daar komen nog twee tuinhuisjes van beiden 20 vierkante meter bij.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

Het appartement is gesitueerd in ’t complex Prins Hendrik Residence. Een complex dat gebouwd werd in 1999 en karakteristieke kenmerken herbergt zoals we die bij veel oudere gebouwen in Amsterdam ook terugzien. Bij de koop van dit appartement betreft het de gehele benedenverdieping van het complex. Daar behoort ook de tuin toe. Er is tevens de beschikking over 3 parkeerplekken in de kelder onder het complex.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

Voor Amsterdamse begrippen heb je ook nog eens de beschikking over een ruime tuin. Met een oppervlak van 67 vierkante meter is het in ’t zonnetje goed vertoeven. Verder is ’t appartement voorzien van een lift en wordt het complex gedeeld met vier andere appartementen. Het is prima mogelijk om je hier dus lekker terug te trekken. Geen pottenkijkers en een heerlijk stukje Amsterdam.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

Van alle gemakken voorzien

Werkelijk alle beetjes luxe die je kunt indenken zijn aanwezig in dit appartement. Zo is er de beschikking over een walk-in closet. Vanuit de master bedroom loop je zo de tuin in en het gehele appartement is voorzien van een multimedia systeem. Zo bedien je eenvoudig vanuit de centrale living zaken als het licht, de temperatuur en het geluid in iedere ruimte. Er is een badkamer aanwezig met zowel een ligbad als een zeer ruime inloopdouche.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

Op dit moment wordt een van de tuinhuisjes gebruikt als fitnessruimte, maar het is ook prima mogelijk om er een andere bestemming aan te geven. De tuinhuisjes zijn beide ruim genoeg om te fungeren als werkruimte of studieplek. Het interieur wordt op ingenieuze wijze vormgegeven door afscheiding die gepaard gaan met veel glas. Het lijkt op ’t eerste oog een doolhof te zijn, maar alle ruimtes zijn zeer functioneel.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

De open keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur die je maar kunt bedenken. Zo is er een kookeiland, een dubbele koelkast en een wijnkast om je wijn perfect te bewaren. Wat ons betreft is het geheel zéér aantrekkelijk. Al is de gele kleur op de wanden misschien wel erg uitgesproken. Met een likje verf en een grote zak geld kun je hier prima vertoeven, dat is een ding dat zeker is. Voor meer foto’s en informatie raden we je aan om de website van JamesEdition te bekijken.

appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe appartement prins hendrik residence jamesedition prins hendriklaan 31 a Pure Luxe

Bron: JamesEdition