Als één van ’s werelds meest succesvolle dj’s is Calvin Harris in staat om een fortuin uit te geven aan z’n dagelijkse leefomgeving. Een mooi huis – of twee – en een verzameling luxe bolides is de dj niet onbekend. Toch vraagt zelfs zo’n leven af en toe even voor wat afwisseling, dus dan gaat er iets in de verkoop. Het resulteert dus in de verkoop van zijn zeer luxueuze woning in Los Angeles. Voor een koele prijs van €5 miljoen kun jij de nieuwe eigenaar zijn.

Calvin Harris zet één van zijn vele huizen in Los Angeles te koop

Normaliter heeft een dj diverse huizen die hij daadwerkelijk zelf betrekt – op afwisselende wijze. Bij Calvin Harris lijkt dit echter net iets anders in elkaar te steken. De EDM-dj heeft namelijk een handjevol huizen in Los Angeles in z’n bezit en lijkt deze puur als investering gekocht te hebben. Eén van deze optrekjes komt nu dus in de verkoop voor $5,75 miljoen – omgerekend net iets meer dan €5.000.000.

calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe

Het huis is gesitueerd in de Hollywood Hills en wordt eveneens aangeboden als huurwoning. Mocht je het onderkomen willen huren, dan kost dat een bedrag van $25.000 per maand. Calvin Harris heeft overigens niet de primeur als het aankomt op ‘eerste dj in deze woning’. Hij kocht het onderkomen namelijk in 2017 van een andere dj, de Zweedse Steve Angello, voor ongeveer €4,5 miljoen.

calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe

Ruim 550 vierkante meter aan woonoppervlak verdeeld over meerdere onderkomens

Naast het ‘hoofdgebouw’, de officiële woning, is er eveneens gedacht aan een gastverblijf met twee verdiepingen. Het huis biedt plek aan 4 slaapkamers en 6 badkamers. Naast het gastverblijf is er ook een volledige opnamestudio aanwezig – wat je ook wel mag verwachten van een woning met zo’n lijst aan muzikale eigenaren.

calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe

De volledige woning is uitgerust met natuursteen en andere duurzame materialen. Wat betreft afwerking is er een zeer luxueus niveau gehandhaafd en dit vertaald zich onder andere in de badkamers en ook het zwembad in de tuin. Er is werkelijk aan alles gedacht in deze woning, dus wat betreft luxe hoef je niets te missen. Een woning die – naar alle waarschijnlijkheid – zeer snel nieuwe eigenaren zal vinden. Voor meer informatie, bekijk deze publicatie van Variety.

calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe calvin harris woning los angeles hollywood hills Pure Luxe