Casio G-Shock viert haar 35e jubileum en dat doen ze goed. Met de Casio Glacier Gold collectie komt het merk met een unieke 4-delige collectie. De modellen zijn elk transparant met gouden details en natuurlijk even schokbestendig als altijd. Een luxe tintje voor een merk dat we als geen ander kennen.

G-Shock een begrip

In 1983 kwam Casio met het eerste exemplaar toen ontwerper Kikuo Ibe de DW-500C introduceerde. Het horloge had een batterij die 10 jaar mee kon, was bestand tegen redelijke dieptes en kon een grotere val overleven dan de sterkste Nokia telefoon… Deze G-shock horloges van toen en nu zijn voornamelijk gemaakt voor sporters, militairen en andere redelijk actieve individuen. Ze beschikken vrijwel allemaal over een stopwatch, timer, licht en een digitale, soms in combinatie met analoge, klok.

Casio gold glacier G-Shock PURE LUXE

Casio Glacier gold collectie

Het is niet de eerste keer dat Casio met een transparante G-Shock komt. In 1996 was dit voor het eerst het geval. Toch heeft deze collectie net dat beetje extra wat je verwacht van een 35e jubileum collectie. Met accenten van goud in het klokwerk, knopjes, schroefjes en sluitingen straalt deze collectie naast de robuustheid en kracht ook souplesse en klasse uit. Dit alles voor een prijs van 249 dollar of 339 dollar. Per prijsklasse zijn er 2 van de 4 modellen beschikbaar.

Bron : Luxuo